Tiket dana (Srijeda, 27.03.2024)

Jedan od dana s najslabijom ponudom od početka godine. Obaveze nacionalnih timova su završene, a prvenstva se nastavljaju tek u petak. Zato je današnji listić nešto kraći. Tečajevi su bili valjani u vrijeme njegova sastavljanja.

Progreso – Rampla – 1/1 i 2+ @ 3.15 at Germania

Urugvajska Apertura je tek počela, a u posljednjoj utakmici 5. kola odlična ekipa Progresa dočekuje posljednjeplasirane Rampla Juniore. Gosti su do sada odigrali samo tri utakmice, osvojivši jedan bod i postigavši samo jedan gol. Rampla Juniors je klub koji postoji više od stoljeća, ali nije imao značajnije rezultate. U elitu su ušli krajem prošle godine kada su bili bolji od Huventuda u dvije utakmice finala doigravanja. Prije toga su izbacili urugvajski tim Montevideo u polufinalu. Kao i većina urugvajskih klubova, i Rampla Juniors su iz Montevidea, koji je poznat kao najnogometniji grad na svijetu. Nije ni čudo što je bio domaćin prvog Svjetskog prvenstva u nogometu. Domaćin ove utakmice, Progreso, također je iz Montevidea i prošle godine je igrao u drugoj ligi. Za razliku od Rampla Juniorsa, Progreso je osigurao izravan ulazak u prvu ligu završivši na drugom mjestu, a pokazali su da su spremni za ovo natjecanje u prve četiri utakmice u eliti. U prva tri kola pobijedili su Miramar i Cero kao gosti, te Racing kod kuće. Ukupno su postigli 10 golova u tim utakmicama. Napad je bio istaknut, a obrana je pokazala kvalitetu u dvoboju s Nacionalom u posljednjem kolu. Ta utakmica završila je bez golova, a sada je Progreso na 3. mjestu s 10 bodova. Na vrhu tablice je slavni Penarol s maksimalnih 15 bodova iz pet utakmica. Pobjeda bi Progreso dovela na drugo mjesto, i ne sumnjamo da će pobijediti slabe Rampla Juniore, posebno kod kuće. Također očekujemo puno golova i sigurnu pobjedu domaćina.

Za Progreso će pobijediti u prvom poluvremenu i na utakmici a zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota u kladionici Germania je 3.15.

Bucaramanga – Aguilas – 1 i 2+@ 2.80 u Germania

U Kolumbiji je u tijeku Apertura i čini se da će biti neizvjesnija nego ikad. Nakon 9 kola, Tolima i Pereira vode s po 26 bodova, Santa Fe ima 24, a Atletico Bucaramanga je na 4. mjestu s 23 boda. Ako pobijede Aguilas u odgođenoj utakmici, dosegnut će sam vrh. Do kraja ovog dijela prvenstva ostalo je još samo 6 kola i sve je moguće. Aguilas je trijumfirao u Clausuri, što je bilo veliko iznenađenje, ali ovaj tim trenutno je samo na 13. mjestu. Tim iz Rio Negra je u jako lošoj formi i nije pobijedio u posljednje četiri ligaške utakmice. Nakon tri uzastopna poraza, uspjeli su odigrati neriješeno s Santa Feom u posljednjem kolu. Za razliku od Aguilasa, Bucaramanga sada igra bolje nego u Clausuri, gdje su završili na 11. mjestu. Sada se bore za vrh i doživjeli su samo jedan poraz u Aperturi od 22. siječnja. U međuvremenu, pobjeđivali su i u Kupu Kolumbije, a u oba natjecanja bili su izuzetno efikasni. To je pomalo iznenađujuće s obzirom na to da je posljednji dvoboj između Bucaramange i Aguilasa završio rezultatom 1:1, a tri prije toga imala su malo golova, u rasponu 0-2. Sada očekujemo efikasniji dvoboj, jer gosti nisu previše motivirani budući da već imaju naslov Clausure, dok su za Atletico Bucaramangu bodovi puno značajniji jer im ostavljaju šansu za osvajanje Aperture. Radi se o utakmici 9. kola koja je bila odgođena. Naš prijedlog je pobjeda domaćina s najmanje dva gola domaćeg tima.

Za Bucaramanga će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 2.80 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionica Germania iznosi 8.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*