TIP DANA: Belgrano – Lanus: Domaćin juri tek drugu pobjedu, Lanus sjaji u gostima!

Tip Dana na kladjenje.hr

Zbog nedostatka boljih opcija za klađenje, drugi dan zaredom analizirali smo za vas utakmicu iz argentinskog Liga kupa, a ovaj put izbor je pao na susret između Belgrana i Lanusa. Početak utakmice između ove dvije momčadi zakazan je za 01:15h.

Belgrano: Samo jedna pobjeda u deset odigranih utakmica!

Belgrano je osnovan 1905. godine, a najveći uspjeh u svojoj povijesti postigao je prije dvije godine kada je osvojio naslov prvaka u drugoj najvišoj diviziji argentinskog nogometa. Prošla sezona bila je više nego dobra jer je Belgrano prije svega uspio ostati u najvišoj ligi, a na kraju su popularni Pirati završili na 13. mjestu na tablici. Što se tiče posljednjeg izdanja Liga kupa, ovaj tim je na kraju došao do četvrtfinala gdje su zaustavljeni od River Platea, koji je dobio tu utakmicu 2:1, golom Colidia u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Ovaj put, primarni cilj bit će plasman u doigravanje, s priznanjem da to neće biti lak zadatak. U ovom trenutku, popularni Pirati nalaze se na pretposljednjem mjestu u Grupi B sa samo osam bodova, što je zaista premalo. U trenutnom tijeku drugog najvažnijeg natjecanja u Argentini, Belgrano je odigrao deset utakmica i ostvario samo jednu pobjedu, pet neriješenih i čak četiri poraza. U posljednjih pet utakmica, prošlosezonski četvrtfinalist Liga kupa ostvario je samo jednu pobjedu, s tri neriješene i porazom u gostujućoj utakmici protiv Boca Juniorsa u spektakularnom susretu gdje smo vidjeli pet golova, završivši 3:2 na La Bombonjeri.

U posljednjem kolu, pretposljednji tim u Grupi B odigrao je neriješeno u gostujućoj utakmici protiv Central Cordobe, s utakmicom koja je završila 2:2, uz napomenu da je Belgrano otišao na odmor s golom prednosti, a čini se da je ovaj tim mogao imati veću prednost na kraju prvog poluvremena, jer je jedan gol poništen nakon intervencije VAR-a. Što se tiče nastupa kod kuće, Pirati su do sada odigrali pet utakmica na svom stadionu, ostvarivši jednu pobjedu, tri neriješene i jedan poraz. Naposljetku, jedina pobjeda u trenutnom tijeku prvenstva za ovu simpatičnu momčad ostvarena je na svom stadionu protiv Sarmienta, s rezultatom 4:1.

Lanus: Fenomenalne partije u gostima!

Nogometni klub Lanus osnovan je prije 109 godina, a do sada je ovaj tim dva puta osvojio naslov prvaka Argentine, posljednji put 2016. godine. Među ostalim postignućima, moramo istaknuti trofej Copa Sudamericana iz 2013. godine, nakon pobjede nad brazilskim timom Ponte Preta. Prošla sezona bila je vrlo dobra za ovaj tim, jer je Lanus završio četvrti na tablici, što im je donijelo mjesto u Copa Libertadoresu, što je svakako bio primarni cilj. Velikost ovog uspjeha možda najbolje svjedoči činjenica da velikan poput Boca Juniorsa nije uspio kvalificirati se za grupnu fazu najkvalitetnijeg klupskog natjecanja u Južnoj Americi.

Što se tiče posljednjeg izdanja Liga kupa, na kraju je momčad Ricarda Zielinskog završila na posljednjem mjestu u Grupi B. Međutim, realno treba priznati da za Lanus to natjecanje nije bilo prioritet, posebno jer su već osigurali mjesto u Copa Libertadoresu. U ovogodišnjem izdanju Liga kupa, bivši argentinski prvak trenutno se nalazi na drugom mjestu u Grupi B, četiri boda iza vodećeg Godoy Cruza, i kako stvari stoje, ovaj tim je jedan od glavnih favorita za plasman u završne faze. U posljednjih pet utakmica, puleni Ricarda Zielinskog ostvarili su tri pobjede, jedan neriješen rezultat i jedan poraz, pomalo neočekivano na svom stadionu od Central Cordobe, završivši 0:1.

U posljednjem kolu, Lanus je ostvario novu pobjedu i učvrstio svoje drugo mjesto na tablici, ovaj put žrtva je bio Tigre. Bio je to zaista fantastičan susret u kojem smo vidjeli pet golova, a na kraju je bilo 2:3 za goste, koji su na odmor otišli s golom zaostatka, ali su u drugom poluvremenu igrali kao što su igrali veći dio ovogodišnjeg izdanja Liga kupa, i potpuno zasluženo ostvarili svoju šestu pobjedu u prvenstvu. Naposljetku, posljednji međusobni susret između Belgrana i Lanusa odigran je krajem listopada prošle godine, gdje je Lanus bez većih problema slavio s 2:0.

Naš prijedlog

Belgrano do sada nije bio posebno impresivan, dok Lanus ove sezone igra fenomenalno, posebno u gostima, i vjerujemo da ovaj tim neće doživjeti poraz ni u ovom dvoboju, stoga vam savjetujemo da se fokusirate na okladu Lanus će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno s kvotom 1.41.

Gledajući međusobne susrete između ova dva kluba, nalazimo da je Belgrano ostvario samo jednu pobjedu u posljednjih petnaest susreta, zbog čega dajemo značajnu prednost gostima u ovom dvoboju i hrabro vam preporučujemo okladu na Lanus će pobijediti na utakmici, za koju Germania pripremila kvotu 2.80.

Za kraj, vrlo je vjerojatno da će gostujući tim postići dva ili više golova u ovom napetom gostovanju kod Belgrana, stoga vam savjetujemo da se fokusirate na okladu Lanus će postići najmanje 2 gola na utakmici s kvotom 3.10 u Germaniji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*