Tiket dana (utorak, 19.03.2024)

Ponuda je takva kakva jest, ali smo na to navikli u vrijeme ljetne pauze ili reprezentativnih “prozora”. Predložene kvote bile su aktualne u vrijeme pisanja prijedloga.

Bradford City – Notts County – 1x i 4+ @ 3.60 u PSK

Bradford i Notts County će moći odigrati jednu rasterećenu utakmicu koja je trebala biti odigrana u okviru 36. kola engleske Lige 2, ali je u tom trenutku odgođena. Oba tima su počela odlično sezonu, a to se posebno može reći za goste koji su kao novajlije u ligi rušili sve pred sobom na početku prvenstva. Ipak, najstariji nogometni klub na svijetu nije izdržao trku s timovima koji su mnogo dulje u ovoj konkurenciji ili višim ligama, pa ovaj zaostali meč dočekuju na niskom 17. mjestu s 48 bodova. Eventualna pobjeda u Bradfordu oživjela bi neke nade da mogu do plasmana u playoff, s obzirom da će imati samo 6 bodova manje od posljednjeg tima u zoni doigravanja, ali sudeći po njihovim rezultatima u posljednje vrijeme sumnjamo da uopće o tome i razmišljaju. S druge strane, ni opstanak ne bi smio biti ugrožen pa ovaj meč mogu iskoristiti da potraže formu s početka sezone. Niz od pet uzastopnih poraza Notts County je prekinuo u subotu remijem 2:2 s Accringtonom u gostima što za crno-bijele može donijeti malo poljuljanog samopouzdanja. Bradford je, također neočekivano, u jednom trenutku potpuno ispao iz forme. Iza sebe imaju dva vezana poraza i to ih je spustilo do 15. mjesta i sada su u grupi timova koji su sakupili po 50 bodova. Ipak, sudeći da od Wimbledona, tima koji je na 7. mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje, imaju samo 7 bodova manje ali i dvije utakmice manje, dosta toga bi mogao promijeniti trijumf nad Notts Countyjem. Golova će biti, to je izvjesno, bilo ih je i jesenas kada je Notts County slavio s 4:2 protiv Bradforda. Naš prijedlog je dupla šansa na domaćina uz dosta golova. Za 1x,4+ kvota je 3.60 u PSK.

Babelsberg – Chemnitzer – T22+ @ 2.75 u PSK

U zaostaloj utakmici njemačke regionalne lige Sjeveroistok sastaju se Babelsberg i Chemnitzer. Dva tima s sjevera Njemačke igrat će utakmicu od koje ne ovisi mnogo toga s obzirom da će i jedni i drugi i sljedeće sezone igrati u ovom rangu. Sustav natjecanja je takav da samo pobjednik ide u viši rang, a sada vodeći Greifswald ima 15 bodova više od Babelsberga, a čak 20 od tima iz Chemnitza. Trenutno je Chemnitzer u mnogo boljoj formi, ovaj tim je izgubio samo jednom u drugom dijelu sezone, a odigrao je osam utakmica. Sada imaju dvije vezane pobjede i nadaju se da do treće mogu doći u Babelsbergu. Domaćin ne može pohvaliti dobrim trenutkom, pogotovo zbog poraza od drugog tima Herthe prošlog vikenda i to na svom terenu. Najbolji period Babelsberga je na početku sezone, u prvih 12 kola imali su čak 8 pobjeda i tada je izgledalo da bi mogli uključiti se u borbu za ulazak u treću ligu. Sada je iznenađujući lider Greifswald, ali i dalje za prvog favorita važi Cottbus. Duel ove dvije ekipe u prvom dijelu sezone završen je bez golova, ali sada rezultatski nema veliki značaj i trebalo bi vidjeti i pogotke. Naš prijedlog je da gost postigne dva gola, a za T22+ kvota u kladionici PSK iznosi 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici PSK iznosi 9.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*