Tiket dana (nedjelja, 17.03.2024)

Još danas imamo sjajnu ponudu, a zatim slijedi pauza zbog reprezentativnih “prozora”. Nekako ćemo se snaći, a prvenstva se nastavljaju krajem ovog mjeseca. Predložene kvote bile su aktualne u trenutku sastavljanja tiketa.

West Ham – Aston Villa – T22+ @ 1.90 u PSK

Dva engleska predstavnika u četvrtfinalu europskih kupova odigrat će svoj prvenstveni meč redovnog kola ovog vikenda jer su ranije ispali iz FA kupa, koji je na programu. West Ham je bio uspješan u Europskoj ligi, treći put ove sezone pobijedio je njemački Freiburg i to je sada učinio najuvjerljivije s čak 5:0, čime je nadoknadio poraz od 1:0 s Europa parka u Freiburgu. Uvjerljiva je bila i Aston Villa u Konferencijskoj ligi, ekipa iz Birminghama je s 4:0 savladala slavni Ajax na svom Villa Parku i nastavlja natjecanje u najmlađem europskom kupu. Međutim, za Villu je Premier liga prioritet, bore se za svoj prvi plasman u Ligu prvaka i pred ovo kolo bili su na željenom 4. mjestu, ali s samo dva boda više od Tottenhama koji ima i utakmicu manje. Sve bi bilo bolje za Villu da su u prošlom kolu pobijedili Spurs na svom terenu, ali su doživjeli uvjerljiv poraz u meču koji je bio najznačajniji u nekoliko prethodnih sezona. Pokušat će Villa ispraviti se u Londonu na Olimpijskom stadionu, a Čekićari su ionako sve podredili Europskoj ligi nadajući se da mogu do trofeja u tom natjecanju, što će ih automatski odvesti u elitno europsko natjecanje sljedeće jeseni. Naš prijedlog je da gost postigne dva gola, a za T22+ kvota je 1.90 u kladionici PSK.

Freiburg – Leverkusen – 2 i 2+ @ 1.80 u PSK

Freiburg je okončao svoj europski put u osmini finala Europske lige, a malo je falilo da isto, u istom natjecanju, učini i lider njemačke Bundeslige Bayer iz Leverkusena. Farmaceuti su, po svima, trebali imati lak posao protiv Karabaga iz Azerbajdžana, pogotovo nakon 2:2 u Bakuu. Međutim, uporni Azeri su vodili do drugog minuta nadoknade i veliko je pitanje što bi bilo da nisu igrali s igračem manje dobar dio meča i da Patrik Schick nije imao svoj dan. Čeh je postigao sva tri gola za Bayer, dva je dao u sudačkoj nadoknadi i tako su Farmaceuti nastavili niz bez poraza ove sezone, računajući sva natjecanja u kojima sudjeluju. Bundesliga je za njih najvažnija. Pred ovo kolo imali su 10 bodova više od Bayerna i morat će se dogoditi malo čudo da titula ne sleti na Bay Arenu nakon dugog boravka u Münchenu. Na čelu Xabija Alonsa je da nastavi s dobrim igrama i pobjedama i problema neće biti. U Freiburgu su gosti favoriti, domaćinu će trebati malo vremena da se oporavi od “petarde” u Londonu, pa predlažemo dvojku uz dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.80 u kladionici PSK.

Leeds – Millwall – 1 i 2+ @ 1.55 u PSK

Yorkshireci su stigli do drugog mjesta na tablici i što se njih tiče prvenstvo bi moglo u ovom trenutku završiti. Glavni cilj je povratak u elitu, ali je konkurencija izuzetno jaka. Lider je Leicester, a za još jednu kartu za Premier ligu, pored Leedsa, nadmeću se Ipswich i Southampton. Svaki meč će biti malo finale do kraja, pa tako i ovaj duel s londonskim Lavovima iz prijestolničkog kvarta Millwall. Gosti su tek na 16. mjestu, još uvijek im nije osiguran status drugoligaša za sljedeću sezonu, ali sumnjamo da će se Millwall preseliti u Ligu 1 na kraju, pogotovo nakon 10 osvojenih bodova u prethodna četiri kola. Njihova dobra forma mora ozbiljiti Yorkshirece koji si ne smiju dopustiti nikakav kiks, pogotovo na svom Elland Roadu. U prvom dijelu sezone Leeds je lako slavio u Millwallu s uvjerljivih 3:0, a očekujemo da budu sigurni i na svom terenu. Naš prijedlog je jedinica uz dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ kvota u kladionici PSK iznosi 1.55.

Ascoli – Lecce – 1 @ 1.90 u PSK

Za goste će se avantura u Seriji B završiti nakon samo jedne sezone, a to je jasno nakon samo jednog osvojenog boda u prethodnih 10 kola. Uvjerljivo su posljednji i pamtit će se samo onih šest utakmica kada su uspjeli iznenaditi favorite, poput Palerma na strani. Upravo su od Sicilijanaca izgubili u prošlom kolu na svom terenu, čime se Palermo, barem malo, osvetio za poraz iz prvog dijela sezone. Lecce gostuje u Ascoliju, domaći crno-bijeli se također bore za opstanak, s tim da su njihove šanse znatno realnije. Nije Ascoli u dobroj formi, u posljednjih sedam kola imaju samo jednu pobjedu, ali zato imaju samo jedan poraz u posljednjih pet mečeva. Niz od četiri utakmice bez neuspjeha prekinuli su u prošlom kolu porazom u Genovi od Sampdorije. I u prvom dijelu prvenstva Ascoli je bio bolji od Leccea, i uvjereni smo da će slaviti i pred svojim navijačima, u suprotnom i njima se crno piše. Za jedinicu se u kladionici PSK dobiva kvota 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedjelju u kladionici PSK iznosi 10.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*