Tiket dana (srijeda, 13.03.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Večeras saznajemo sve sudionike četvrtfinala Lige prvaka. Ostaju još uzvratne utakmice u Dortmundu i Madridu da bismo kompletirali ovu rundu. Tu je i još nekoliko utakmica širom Europe, i to odgođene i u kupovima. Predložene kvote vrijedile su u vrijeme sastavljanja tiketa.

Dortmund – PSV – GG i 3+ @ 1.75 u Germania

Tko god da prođe u četvrtfinale bit će najugodnije iznenađenje ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Daleko od toga da su Borussia i PSV slabe momčadi, ali jednostavno u prethodnim sezonama nisu imali previše uspjeha u Europi. Prva utakmica u Eindhovenu završila je bez pobjednika 1:1, stoga malo veće šanse za prolaz dalje ima njemački tim. Ipak, ove sezone su Philipsi sjajni, u Eredivisiji su bez premca i još malo pa će i matematički osigurati titulu. U Ligi prvaka su prošli tešku skupinu s Arsenalom, Lensom i Sevillom, ali što tek reći za skupinu u kojoj su bili Milioneri iz Dortmunda? U konkurenciji PSG-a, Milana i Newcastlea, Borussia je na kraju osvojila prvo mjesto i svi se slažu da je taj rezultat ostavio impresiju na klupi Edina Terzića. Borussia ne može konkurirati za Salataru u Njemačkoj, slijedi im borba za novi plasman u Ligu prvaka, ali sada je najvažnije da naprave korak naprijed u elitnom europskom natjecanju. Ove godine Borussia nekako bolje igra vani, ali PSV zna biti opasan gost.

Zato očekujemo golove na Signal Iduna Parku, i to s obje strane. Za GG i 3+ kvota je 1.75 u kladionici Germania.

Bournemouth – Luton – GG i 3+ @ 1.82 u Germania

Utakmica između ova dva tima bila je prekinuta u trenutku kada se na travnjak srušio Tom Lockyer, kapetan Lutona. Tada je u tijeku bio 60. minut, a rezultat je glasio 1:1. Odlučeno je da se meč ne nastavi i da se odigra novi, od početka. Termin je sada pronađen pa će Trešnjice i Klobučari ponovno istrčati na Vitality. Utakmica je mnogo važnija za goste koji se grčevito bore za opstanak i nikako da napuste zonu ispadanja. Igra Luton solidno, ali kao debitantu u Premier ligi nije mu lako. Ostala dvojica novajlija skoro su otpisana, Burnley i Sheffield United imaju samo teorijske šanse za opstanak, pa jedino još Luton može ostati u eliti. Bournemouth je za sada siguran i ne vjerujemo da će Areolin tim doći u situaciju da se bori za spas.

Oba tima su prošlog vikenda remizirala, Bournemouth je jedva spasio bod u meču sa Sheffieldom na svom terenu dok je Luton u nadoknadi uzeo bod kod Crystal Palacea. Prvi meč ova dva rivala završen je pobjedom Lutona s 3:2. Golova će i sada biti, a naš prijedlog je GG i 3+ s kvotom 1.82 u kladionici Germania.

Peterborough – Stevenage – 1 @ 1.83 u Germania

Domaćin ima četiri vezane pobjede u League One i napada izravan plasman u Championship. Trenutačno je Peterborough na 4. mjestu, ali bi pobjedom nad Stevenageom bodovno izjednačio s trećeplasiranim Boltonom i stigao na samo bod zaostatka za Derbyjem. Ovo sve vrijedi prije odigravanja utakmica 38. kola koje se igraju u utorak, a ovaj meč je ostavljen za srijedu. Osim toga, Peterborough ima utakmicu manje odigranu od ostalih ekipa iz samog vrha tablice i to je njihov “joker” u završnici sezone. Bit će zanimljiv završetak i za Stevenage.

Gosti su u zoni plasmana u play-off i ostanak među prvih šest timova im je krajnji domet pošto imaju dvoznamenkasti zaostatak za vodećim dvojcem. I Stevenage je bez poraza u posljednja četiri kola, a za to vrijeme nije primio nijedan gol. Doduše, dali su samo dva, ali i to je bilo dovoljno za dvije pobjede. Ovdje predlažemo pobjedu zahuktalog domaćina, a za jedinicu se u kladionici Germania dobiva kvota

1.83. Ross County – Hibernian – 2 @ 1.90 Germania

Ovaj meč škotske Premiership trebao je biti odigran još u 19. kolu, ali je odgođen za sada, neposredno prije kraja prvog dijela sezone i početka play-offa i play-outa. Gosti su mnogo bolje plasirani i bore se za play-off. Hibsi trenutačno zauzimaju 6. mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje za naslov, ali im ozbiljno prijete Dundee i Motherwell. Ekipa iz Edinburgha je u posljednja četiri kola ostvarila dvije pobjede i dva remija, ali je prošlog vikenda poražena na svom terenu od Rangersa u četvrtfinalu kupa. Ross County bio je slobodan za vikend, ranije su ispali iz Kupa Škotske i mogli su se mirno pripremati za ovaj zaostali meč.

Sezonu će, nakon 33. kola, nastaviti u play-outu i glavni im je zadatak osigurati igranje u eliti i u sljedećoj sezoni. Trenutačno su na pretposljednjem 11. mjestu i trebat će im dosta osvojenih bodova da izbjegnu najgore. Prije desetak dana, Hibernian je slavio na svom terenu protiv Ross Countyja s 2:0, dok je prvi meč u sezoni između ova dva tima završio remijem 2:2. Sada predlažemo dvojku za koju je kvota 1.90 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u kladionici Germania iznosi 11.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*