Tiket dana (Petak, 08.03.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Lige se polako kompletiraju, očekujemo početak i onih posljednjih koje kreću, a to su skandinavske. Koeficijenti iz naših prijedloga bili su valjani u trenutku sastavljanja listića.

Napoli – Torino – Napoli će pobijediti na utakmici @ 1.90 u Germania

Pobjedom nad Juventusom, Napoli je pokazao da nije odustao od osiguranja mjesta u Ligi prvaka. Aktualni prvak Italije daleko je od prošlogodišnje forme, a izostanak Osimhena zbog sudjelovanja na Afričkom kupu nacija pokazao se kao nenadoknadiv hendikep. Došlo je i do promjene trenera, ali tek je povratak Nigerijca doveo do boljih rezultata. Osimhen je zabio gol Barceloni i Cagliariju, a čak tri Sassuolu. Mogao je zabiti i protiv Stare dame, ali je njegov udarac s bijele točke zaustavio Szczesny, no Raspadori je bio spreman i postigao pobjedonosni gol. U utorak Napoli gostuje u Barceloni gdje će igrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Nakon prvih 90 minuta u Napulju, nijedna momčad nema prednost i vjerujemo da će sve biti otvoreno u Kataloniji. Prije te utakmice, Napolitanci moraju pobijediti i drugu momčad iz Torina. Granata dolazi na “Diego Maradona” s željom da učini ono što Juve nije, ali njihova forma im ne ide u prilog jer su u posljednja tri susreta uzeli samo bod. Čini se da će Torino i ove sezone propustiti Europu, ali njihov opstanak nije ugrožen, pa će ponovno imati miran završetak. Predlažemo pobjedu domaćina, ali neće biti lako za Napoli to postići.

Kvota za Napoli će pobijediti na utakmici u kladionici Germania iznosi 1.90.

Barcelona – Mallorca – Barcelona će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.10 u Germania

Barcelona nije izgubila od one sramote protiv Villarreala kada su na svom terenu primili pet golova. Od tada su odigrali sedam puta, pobijedili u četiri utakmice i tri puta igrali neriješeno, uključujući i remi u Napulju u Ligi prvaka. Uzvratna utakmica s Napolijem dolazi uskoro, i do sada je to utakmica sezone za Barcelonu. U La Ligi, Real Madrid ima značajnu prednost od 8 bodova, dok je sada Girona samo bod iza. Da je Barca uspjela pobijediti u Bilbau, možda bi mogli ganjati naslov, ali sada sumnjamo da mogu nadoknaditi takvu prednost Madrida. Mallorca, nedavno finalist Kupa kralja, dolazi na Montjuic. Finale koje će momčad s Balearskih otoka igrati protiv Bilbaa bit će njihova utakmica desetljeća, ali ne smiju zanemariti La Ligu jer bi se lako mogli naći u opasnoj zoni, iako su 8 bodova ispred prvog tima ispod crte nakon pobjede nad Gironom. U prvom dijelu sezone na Balearskim otocima, utakmica između ova dva rivala završila je 2:2, što je bilo malo iznenađenje, i zbog ishoda i zbog broja golova. Sada ne vjerujemo u goleadu; Barca će biti više fokusirana na uzvrat s Napolijem, a uz pobjedu domaćina dodajemo i mali broj golova.

Za Barcelona će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.10 u kladionici Germania.

Sheffield W. – Leeds – Leeds će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 2.25 u Germania

Oba tima ulaze u jorkširski derbi u izvrsnoj formi. To je vrlo važno za Sove iz Sheffielda jer su još uvijek u zoni ispadanja, ali su povezali četiri uzastopne pobjede u ligi. Da je bilo drugačije, Wednesday bi sada možda bio otpisan poput ekipe Rotherhama. Sheffield je u utorak pobijedio Plymouth u preloženoj utakmici i nastavlja utrku sa Stokeom, Queens Park Rangersima, Huddersfieldom, Birminghamom i nekoliko drugih timova kako bi izbjegli ispadanje u League 1. Sove su primile samo jedan gol u posljednja četiri susreta, a obrana im je najveći adut uoči dvoboja s Leedsom. Paunovi s Elland Roada razmišljaju samo o brzom povratku u elitu, a nakon 36 kola zaostaju dva boda za drugoplasiranim Ipswichom. Southampton je također u konkurenciji, pretpostavljajući da je Leicester gotovo siguran kandidat za promociju, iako je to upitno nakon nedavnih događaja. U preloženoj utakmici, Leeds je ugostio Stoke, još jedan tim iz zone ispadanja, i jedva je uspio doći do pobjede. Pobijedili su 1:0, a odlučujući gol postigao je Daniel James nakon otprilike trideset minuta igre. Na Elland Roadu, Leeds i Sheffield Wednesday su prošle jeseni odigrali bez golova, a ni ovaj put neće biti puno golova. Ne očekujemo pobjedu domaćina i kombinirat ćemo dvostruku šansu za goste s malim brojem golova.

Za Leeds će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, kvota je 2.25 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici Germania iznosi 8.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*