Tiket dana (Utorak, 05.03.2024)

Tiket dana

U sljedeća dva dana saznat ćemo prva četiri sudionika četvrtfinala Lige prvaka. Večeras će biti aktivne i engleske momčadi u nižim ligama. Kvota na listiću bila je aktualna u vrijeme njezinog stvaranja.

Real Sociedad – PSG – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.76 u Germania

U najgorem mogućem trenutku, Baskijci su izgubili formu. U posljednjih devet utakmica u tri natjecanja, uspjeli su ostvariti samo jednu pobjedu i gotovo upropastili svoju sezonu. Sve bi se moglo preokrenuti kada bi izbacili Parižane u osmini finala Lige prvaka, ali nakon poraza 2:0 od PSG-a na Parku prinčeva, to je teško povjerovati. Da stvar bude gora, Real Sociedad zaustavljen je u polufinalu Kupa kralja, ne uspijevši pobijediti Mallorcu na svojoj Anoeti u uzvratnoj utakmici, pa će umjesto baskijskog okršaja u finalu, momčad s Balearskih otoka igrati protiv Athletic Bilbaoa. U La Ligi izgubili su od Villarreala i Seville, primivši šest golova u te dvije utakmice, što im nije bilo svojstveno. S druge strane, Sveci su gotovo osigurali još jedan naslov prvaka u Francuskoj, a Liga prvaka im je prioritet, kao i prethodnih godina. Imaju odličan rezultat iz prve utakmice i nema razloga za prekomjerni rizik na Anoeti u San Sebastianu. Zato vjerujemo da neće biti puno golova u uzvratnoj utakmici, posebno jer je PSG-ova prethodna utakmica protiv Monaca završila bez golova, a u posljednje četiri utakmice uvijek je bilo 0-2 gola.

Naš prijedlog je oklada na zbroj golova na utakmici će biti najviše 2, s koeficijentom 1.76 u Germaniji.

Ipswich – Bristol City – Ipswich će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.83 u Germania

U prethodnom kolu engleskog Championshipa bilo je mnogo iznenađenja, a najveće je domaći poraz Leicestera od Queens Park Rangersa. To je bio treći uzastopni neuspjeh za Lisice, i više nisu potpuno sigurni u svoj povratak u elitu. Leicester ima samo tri boda više od drugoplasiranog Ipswich Towna. Tractor Boysi su u izvrsnoj formi, povezavši pet ligaških pobjeda. U subotu su lako pobijedili 2:0 u Plymouthu i izolirali se na drugom mjestu, jer je Leeds uspio samo remizirati u Huddersfieldu. Iako je Ipswichu davana najmanja šansa u borbi s triom koji je prošle sezone ispao iz Premier lige, odlično su se držali od samog početka i ne bi bilo iznenađenje da preskoče drugu ligu u samo dvije sezone, s obzirom na to da su igrali u League 1 do prošlog proljeća. Ipswich u sred tjedna dočekuje Bristol City, momčad koja je doživjela tri uzastopna ligaška poraza. Bristolski tim je prije ovog kola na 13. mjestu, bliže borbi za opstanak nego za playoff, ali sumnjamo da će imati problema sa statusom.

Naš prijedlog je pobjeda domaćina s najmanje dva gola domaćina, a za okladu Ipswich će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 koeficijent u Germaniji iznosi 1.83.

Hull – Birmingham – Hull će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.72 u Germania

Tigrovi iz Hulla počeli su gurati prema mjestu u doigravanju. Od početka su znali da su im šanse male protiv takvih timova kao što su Leicester, Leeds i Southampton za jedno od prva dva mjesta i izravan plasman u Premier ligu, ali su se potajno nadali da bi mogli biti među prvih šest na kraju, a zatim kroz doigravanje postati treći tim koji će se probiti u elitu. Za sada su tamo gdje žele biti, na šestom mjestu, ali još je 11 kola za igrati i prava gužva iza njih, s Norwichom samo bod iza. Hull nije pobijedio u posljednje dvije utakmice, ali ih nije ni izgubio, zabilježivši samo jedan poraz u posljednjih osam ligaških kola, s pet pobjeda i dva remija. Zanimljivo je da su pobijedili tri uzastopne gostujuće utakmice protiv slabijih timova poput Rotherhama i Huddersfielda, ali i protiv jakog Southamptona. U subotu su remizirali u Prestonu i sada čekaju Birmingham s željom da se vrate na pobjednički put. Gosti su izvan zone ispadanja samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Stoke i Huddersfield, i svaka sljedeća utakmica za njih je kao kvalifikacija. Izgubili su posljednje dvije utakmice, ali su igrali protiv Ipswicha i Southamptona. Briga je obrana, koja je primila 7 golova u dvije utakmice.

Stoga, naš prijedlog je da Hull postigne dva gola, a za Hull će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota je 1.72 u Germaniji.

Sheffield W. – Plymouth – Sheffield W. će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

Baš kada su ih svi otpisali, Sove su počele pobjeđivati, i sada su im šanse za ostanak u Championshipu sasvim realne. Sheffield Wednesday je još uvijek u zoni ispadanja, ali sada zaostaje samo tri boda za timovima iznad crte. Sve je ostvarivo u sljedećih 11 kola ako nastave igrati kao što su igrali proteklih mjesec dana, tijekom kojeg su imali četiri pobjede i jedan poraz. Sada su na nizu od tri uzastopne pobjede, što se nije dogodilo od početka sezone. Čini se vjerojatnim da će se Sheffield United vratiti u Championship iz Premier lige, i svi u Yorkshireu se nadaju da će ponovno vidjeti okršaj dva kluba iz Sheffielda, susret koji se nije dogodio već dugo vremena. U Hillsborough dolazi Plymouth, momčad protiv koje su se borili u League 1 u posljednje dvije sezone, i Plymouth također nije u sigurnoj zoni, iako su sezonu započeli puno bolje od Sova. Sada imaju samo jednu pobjedu u posljednjih šest kola i čak četiri poraza. Prošle jeseni bilo je 3:0 za domaćina u Plymouthu, ali sada vjerujemo u pobjedu Sheffielda.

U Germaniji, koeficijent za Sheffield W. će pobijediti na utakmici iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 10.8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*