Tiket dana (Četvrtak, 15.02.2024)

Tiket dana

Sigurno je da će kladioničari danas biti zauzeti prvim utakmicama šesnaestine finala u Europskoj ligi i Konferencijskoj ligi. Igra se 16 utakmica, pa ima dovoljno materijala za sastavljanje listića za klađenje. Kvota je bila aktualna u vrijeme davanja prijedloga.

Young Boys – Sporting – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.68 u Germania

Švicarci dolaze iz Lige prvaka, a gosti iz Europske lige. U prošlosti bi to bilo dovoljno da se jasno odredi favorit, ali portugalska liga je i dalje jača od švicarske, i stoga, barem po našem mišljenju, Sporting ima bolje šanse za prolazak u osminu finala. Što se tiče prve utakmice, “mladi momci” morat će iskoristiti prednost domaćeg terena ako planiraju biti konkurentni u Lisabonu. U švicarskoj Superligi više nisu tako dominantni, češće gube bodove, ali najvjerojatnije će opet osvojiti naslov. U Ligi prvaka nisu mogli konkurirati Cityju i Leipzigu, ali su u dvomeču s Crvenom zvezdom uzeli 4 boda, što ih je zadržalo u Europi. Sporting je završio drugi u svojoj skupini Europske lige, iza Atalante, a ispred Sturma i Rakowa. Izvrsna forma Lavova pokazana je u subotnjoj utakmici protiv Brage, koju su dobili s 5:0. Europa je druga priča, Young Boys su zabili i Cityju i Leipzigu, pa bi trebali zabiti i Sportingu.

Naš prijedlog je klađenje na oba tima će postići gol na utakmici, za što kladionica Germania nudi kvotu 1.68.

Shakhtar – O. Marseille – Shakhtar će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno @ 1.62 u Germania

Ukrajinci su već navikli igrati kao domaćini u Hamburgu, gdje su čak pobijedili ekipu poput Barcelone, ali ovo više nije isti Šahtar kao prije. Ekipa ima malo stranaca; uglavnom su to mladi lokalni igrači koji nose dres donjeckog tima, i stoga njihove šanse u Europi nisu velike. Uspjeli su završiti treći u svojoj skupini Lige prvaka, ostavljajući iza sebe Antwerp, ali ispred njih su bili Barcelona i Porto. Ukrajinsko prvenstvo, ako rat ne eskalira, nastavit će se tek krajem veljače, što bi mogao biti komplicirajući faktor za Šahtar uoči njihovog dvoboja s Olympiqueom. Međutim, odigrali su mnogo pripremnih utakmica tijekom pauze, pokušavajući održati formu. Ekipa iz Marseillea je u punom ritmu, ali daleko od svoje najbolje forme. Marseille nije pobijedio u posljednja četiri kola Ligue 1 i ispao je i iz domaćeg kupa. Ukrajinci su motivirani i vjerujemo da neće izgubiti, barem u prvoj utakmici.

Za dvostruku šansu na Shakhtar će pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno, Germania nudi kvotu 1.62.

Sturm – Slovan B. – Sturm će pobijediti na utakmici @ 1.85 u Germania

Sturm Graz je ove sezone ozbiljan kandidat za prekid desetogodišnje dominacije Salzburga u austrijskoj Bundesligi. To su pokazali prije šest dana kada su odigrali 1:1 protiv Bikova u Salzburgu, održavajući istu dvobodovnu udaljenost od prvaka. Ima dovoljno vremena za borbu s Crvenim Bikovima, ali za sada je primarni cilj Graškog tima probiti se u osminu finala Konferencijske lige. Igrali su u Europskoj ligi, završivši treći u svojoj skupini iza Sportinga i Atalante, i samo zahvaljujući boljem međusobnom omjeru, ostavili su iza sebe poljski Rakow. Protiv prvaka Slovačke su favoriti, barem na svom terenu. Slovan Bratislava igrao je u skupini Konferencijske lige s francuskim Lilleom i dvije nešto slabije ekipe, ljubljanskom Olimpijom i debitantom Breidablikom s Islanda. U svojoj domaćoj ligi su i dalje najbolji, što su dokazali u prvoj utakmici proljetnog dijela, gdje su na gostovanju drugoplasiranoj Žilini deklasirali s 4:0.

Međutim, za prvu utakmicu predlažemo Sturm će pobijediti na utakmici, za što Germania nudi kvotu 1.85.

St. Gilloise – E. Frankfurt – t1 over 1.5 @ 2.15 u Germania

Jedan od derbija ovog kola igra se između vodećeg tima belgijskog prvenstva i njemačkog Eintrachta iz Frankfurta. Royal Union nevjerojatno je propustio osvojiti titulu u Jupiler ligi dvije godine zaredom, ali čini se da ove sezone neće dopustiti da im još jedna prilika izmakne. Imaju značajnu prednost nad svojim rivalima, ali njihove posljednje dvije izvedbe su zabrinjavajuće. U prvoj utakmici polufinala kupa izgubili su od Club Bruggea, a tijekom vikenda nisu uspjeli pobijediti znatno slabiji Westerlo. Imaju priliku izaći iz ove mini-krize u utakmici protiv Eintrachta, tima koji nije u dobroj formi u njemačkoj Bundesligi. Orao iz Frankfurta prvo je poražen u Kölnu, a zatim nije uspio pobijediti Bochum kod kuće. Budući da su to rivali s dna tablice, jasno je da je tim iz europskog bankarskog centra pet bodova iza u borbi za mjesto u Europi. Eintracht je prije dvije godine osvojio Europsku ligu i stoga je prošle sezone prilično dobro igrao u Ligi prvaka. Stoga ih ne treba otpisivati u Konferencijskoj ligi, iako mislimo da će platiti cijenu za svoju lošu formu i da će Royal Union postići barem dva gola protiv njih u prvoj utakmici.

Za St.Gilloise će postići najmanje 2 gola na utakmici, Germania nudi kvotu 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 10.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*