Tiket dana (Srijeda, 14.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Dva susreta osmine finala igraju se ovog tjedna, jedan na Stadio Olimpicu u Rimu gdje Bayern gostuje Laziju, a drugi na Parc des Princes gdje se susreću PSG i Real Sociedad. Osim toga, igraju se i preostale utakmice izvanrednog kola engleskog prvenstva. Kvota je bila valjana u trenutku sastavljanja listića.

PSG – Real Sociedad – PSG će pobijediti na utakmici @ 1.70 u Germania

S obzirom na trenutno stanje, ovo je posljednja prilika za Kyliana Mbappea da osvoji Ligu prvaka s Paris Saint-Germainom. Mnogo se špekulira o njegovom odlasku ovog ljeta, ali sudeći po njegovim nedavnim nastupima, jasno je da će dati sve od sebe dok god je dio “Svetaca”. PSG još uvijek nema europsku krunu, što samo dokazuje da sav novac svijeta ne može kupiti nešto poput “ušatog” trofeja, iako su imali priliku u “corona” finalu 2020. godine. Prvi protivnik PSG-a u nokaut fazi je Real Sociedad. Baskijci su bili u grupi s Interom, Benficom i Salzburgom, i završili su prvi, ali to im nije donijelo lakšeg protivnika; odmah se moraju suočiti s najnepoželjnijim timom iz drugog šešira. Parižani su završili drugi iza Dortmunda u najtežoj grupi, dok su Milan i Newcastle propustili priliku za napredovanje u nokaut fazu. Trenutno su francuski prvaci u boljoj formi, vežući 16 utakmica bez poraza, dok Sociedad nije pobijedio u posljednje četiri utakmice, a još tragičnije, nisu postigli ni gol u tim utakmicama. S obzirom da će se igrati i uzvratna utakmica u San Sebastianu, igra će biti oprezna, ali očekujemo pobjedu domaćina, makar minimalnu.

U kladionici Germania, kvota za PSG će pobijediti na utakmici je 1.70.

Aberdeen – Motherwell – Aberdeen će pobijediti na utakmici @ 1.95 u Germania

U odgođenoj utakmici 20. kola škotske Premiership lige sastaju se Aberdeen i Motherwell. Obje momčadi trenutno su izvan zone doigravanja, ali ima dovoljno vremena da se pomaknu u gornji dio tablice i igraju u doigravanju za naslov i mjesto u Europi. Aberdeen nije pobijedio u posljednje četiri ligaške utakmice, ali su imali teške protivnike, igrajući protiv tri vodeće momčadi. Sada dočekuju Motherwell, koji je u izvrsnom zamahu, ne gubeći u posljednjih pet utakmica. U potpunosti su iskoristili nešto lakši raspored, a najbolju utakmicu odigrali su prije osam dana kada su u izvanrednom kolu pobijedili Ross County s 5:0. Motherwell i Aberdeen imaju isti broj bodova, po 25, ali Aberdeen ima jednu utakmicu manje. Aberdeen je pobijedio u posljednja tri međusobna susreta, uključujući i jesensku utakmicu kada su slavili s 4:2 u Motherwellu.

Očekujemo još jedan trijumf ove momčadi i predlažemo okladu Aberdeen će pobijediti na utakmici, za koju su kvote u Germaniji 1.95.

Plymouth – Coventry – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.70 u Germania

Domaćin je u sredini Championshipa, a njihov niz od četiri uzastopne ligaške utakmice bez poraza prekinut je u subotu tijekom posjeta Sunderlandu. Za navijače Plymoutha to je bila najteža gostujuća utakmica jer su morali putovati kroz Englesku kako bi stigli na sjever i utakmicu svojih favorita protiv Crnih Mačaka. Unatoč porazu, ne očekujemo veće probleme za Plymouth u pogledu opstanka. Iako su novaci, igrači ovog tima dobro su se prilagodili najjačoj drugoj ligi na svijetu i već su sakupili 36 bodova, 7 više od prvog tima ispod crte prije ovog kola, s jednom utakmicom manje. U goste im dolazi Coventry, tim s mnogo većim ambicijama i dosad uspješan u njihovom ostvarivanju. “Nebesko plavi” igraju vrlo dobro i bili su u zoni doigravanja prije ovog kola, a također su se plasirali i u osminu finala FA kupa. U subotu su uspjeli preokrenuti utakmicu protiv Millwalla kod kuće i zabilježiti pobjedu nakon dvije uzastopne ligaške utakmice bez pobjede. Obje momčadi igraju ofenzivno i očekujemo da vidimo barem tri gola na ovoj utakmici.

Za igru oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvote su 1.70 u Germaniji.

Millwall – Ipswich – Oba tima će postići gol na utakmici @ 1.88 u Germania

Lavovi iz Millwalla ostali su praznih ruku u Coventryju, iako su odigrali jednu od boljih gostujućih utakmica ove sezone. Millwall je i dalje u krizi rezultata, uspijevajući izbjeći poraz samo u jednom od posljednjih pet kola, u domaćoj utakmici protiv Prestona koja je završila 1:1. U međuvremenu, ispali su i iz FA kupa od Leicestera, pa im je jedina pobjeda ove godine zabilježena prvog dana 2024. Jasno je da jutro ne pokazuje uvijek dan, i hitno im je potrebno početi osvajati bodove jer su vrlo blizu opasne zone. Neće im biti lako u izvanrednom kolu, jer dočekuju Ipswich Town, momčad koja je imala najbolji početak sezone, ali je, po našem mišljenju, u značajnom padu forme. Očekivalo se da će se “Traktor Boysi” umoriti, i sada više ne spadaju među najveće favorite za ulazak u Premier ligu, čak ni za drugo mjesto, jer su ispred njih Leeds i Southampton. Mjesto u doigravanju ne bi trebalo izmaći “Plavima” jer imaju 13 bodova više od prvog tima izvan zone doigravanja. Ipswich je lako pobijedio u prvom meču 3:1, a očekujemo barem po jedan gol od svake momčadi u ovom dvoboju.

Za igru oba tima će postići gol na utakmici, kvote su 1.88 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 10.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*