Tiket dana (Nedjelja, 11.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ponuda danas nije ništa slabija u usporedbi sa subotom. Igraju gotovo sve lige osim skandinavskih, a kvote iz prijedloga bile su aktualne u trenutku sastavljanja listića.

Bologna – Lecce – Bologna će pobijediti na utakmici @ 1.75 u Germania

Serijom loših rezultata u siječnju, Bologna je pomalo izgubila korak s konkurentima za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka. Atalanta sada ima tri boda više, što nije nepremostivo, ali zabrinjavajući dio je niz Bolonje od četiri utakmice bez pobjede u Serie A, plus ispadanje iz kupa od Fiorentine. Veljača je počela dobro, s pobjedom 4:2 nad Sassuolom prošlog tjedna, i sada Bologna ima priliku povezati još jednu pobjedu i vratiti se u utrku za četvrto mjesto. Renato Dall’Ara će ugostiti Lecce, momčad s dalekog juga zemlje, koja je na 13. mjestu s 24 boda i predvodi skupinu momčadi koje se bore za opstanak. Lecce je sezonu započeo izvrsno, ali je padala forma kako je sezona odmicala. Niz od šest utakmica bez pobjede s osvojenim samo jednim bodom prekinut je u posljednjem kolu s trijumfom 3:2 nad Fiorentinom. Bio je to više nego dramatičan susret, s Lecceom koji je gubio jednim golom do 90. minute, a zatim su dva puta zatresli mrežu Viola i stigli do pobjede.

Nije bilo pobjednika u Lecceu prošle jeseni, ali sada očekujemo da će Bologna pobijediti na utakmici, za što se kvota 1.75 nudi u kladionici Germania.

Stuttgart – Mainz – Stuttgart će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.65 u Germania

Švabe su ostvarile dvije sjajne pobjede u posljednja dva kola, pobijedivši kod kuće Leipzig 5:1 i u gostima Freiburg 3:1. S puno samopouzdanja otišli su u Leverkusen na četvrtfinalnu utakmicu DFB kupa. Odigrali su izvrsno, ali izgubili 3:2 s golom primljenim u 90. minuti. Sada im ostaje samo Bundesliga, i u Stuttgartu će dati sve od sebe da održe poziciju na kojoj se trenutno nalaze. Oni su treći, i čak i ako padnu jednu poziciju, to bi bilo izvrsno, jer bi i dalje osigurali mjesto u Ligi prvaka. Sjećajući se da su prošlog proljeća igrali u doigravanju za opstanak, takav rezultat bi ih promovirao u najugodnije iznenađenje ove sezone. Suprotno je s Mainzom. Gosti su u vrlo teškoj situaciji, nalazeći se na pretposljednjem mjestu s samo 12 bodova, i imali su priliku donekle se približiti u odgođenoj utakmici protiv Union Berlina u srijedu. Na kraju nisu pobijedili, oba tima su osvojila po bod, što je bilo mnogo prihvatljivije Berlinčanima. Mainz ne zna za pobjedu točno deset utakmica, i teško je očekivati da će prekinuti taj gubitnički niz u Stuttgartu, mjestu gdje su izgubili mnogo jači timovi.

Stuttgart je lako pobijedio u Mainzu prošle jeseni, i vjerujemo da će biti isto na Mercedes Benz Areni. Za Stuttgart će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.65 u kladionici Germania.

Mallorca – Rayo Vallecano – Mallorca će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.97 u Germania

Plasmanom u polufinale Kupa kralja, Otočani su postigli veliki uspjeh. U prvoj utakmici kod kuće odigrali su bez golova protiv Real Sociedada, pa sada imaju manje šanse za doći do finala, iako ih unaprijed ne treba otpisivati. Momčad s Balearskih otoka bila je nedosljedna u posljednje vrijeme, ali su prilično sigurni kod kuće. Ove sezone su samo dva puta poraženi kao domaćini, prvi put u drugom kolu protiv Villarreala i u posljednjoj ligaškoj utakmici u Palma de Mallorci protiv Betisa. Mallorca je daleko od sigurne zone, u La Ligi su tek iznad zone ispadanja s samo tri boda više od prvog tima ispod crte. Utakmica protiv Rayo Vallecano je jedna od onih koje moraju pobijediti, a takve su utakmice najteže za igranje. Pčelice su u boljoj situaciji, ali imaju samo 4 boda više od Majorke. Štoviše, tim iz predgrađa Madrida je u vrlo lošem trenutku, uspijevajući osvojiti samo jedan bod u posljednja četiri kola, a tijekom tog razdoblja ispali su iz kupa porazom od Girona, koju je kasnije eliminirala Mallorca. Domaćin je favorit, ali Rayo bi mogao osvojiti bod. Naš prijedlog je dvostruka šansa na domaćina s najmanje dva ukupna gola.

Za Mallorca će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Heerenveen – Ajax – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.15 u Germania

Kopljanici pokušavaju izvući maksimum iz ove sezone, koja će ostati zapamćena kao jedna od najgorih u povijesti ovog slavnog kluba iz Amsterdama. Stvari sada izgledaju puno bolje nego što su izgledale na jesen, i sjetimo se da je u jednom trenutku Ajax pao na posljednje mjesto na tablici, što im se nikada prije nije dogodilo. Trenutno su Kopljanici peti, zahvaljujući izvrsnom nizu rezultata u 2024. godini, jer su zabilježili tri pobjede i remi s vodećim i gotovo sigurno novim prvakom, PSV-om. Ta utakmica pokazala je da je Ajax izašao iz krize i da možemo očekivati još bolje nastupe u ostatku sezone. Heerenveen nije imao pobjedu šest kola, ali su tri puta osvojili bod u dvobojima sa Zwolleom, Alkmaarom i Fortunom. U prvom dijelu sezone, utakmica u Amsterdamu dobivena je od strane Ajaxa 4:1, a isti tim slavio je i u posljednjem susretu u Heerenveenu prije manje od godinu dana, s pobjedom 4:2. Golovi su zajamčeni u dvobojima ovih dviju momčadi, pa ih očekujemo i sada.

Naš prijedlog je Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 s kvotom 2.15 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Nedjelja u kladionici Germania iznosi 12.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*