Tiket dana (Subota, 10.02.2024)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Danas će kladioničari imati problem, prilikom sastavljanja svojih listića, kako izbjeći potencijalne ‘mine’ s obzirom da je ponuda više nego dobra. Predložene kvote bile su valjane u trenutku pisanja teksta.

Luton – Sheffield U. – Luton će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.72 u Germania

Luton se u potpunosti prilagodio igranju u Premier ligi, a to je očito kada se pogledaju njihovi rezultati u siječnju. Ne samo da su ostali neporaženi u 2024., već su Šeširdžije, osim dobrih rezultata u Premier ligi, uspjele svladati dva suparnika u FA kupu i plasirati se u osminu finala ovog natjecanja. Njihova učinkovitost u posljednja dva ligaška susreta posebno je zapažena. Prvo su pobijedili Brighton na svom Kenilworth Roadu s 4:0, a zatim odigrali 4:4 u Newcastleu, u jednoj od najboljih utakmica sezone. Trenutno su izvan zone ispadanja, ali samo s jednim bodom više od Evertona, koji je u njoj. Opstanak je još daleko, a to ostaje primarni cilj za novaka. Utakmica s Sheffield Unitedom jedna je od najvažnijih za Luton. Ne samo da su izravni konkurent, već bi potencijalna pobjeda stavila ih 13 bodova ispred yorkshirskog tima, što je, po svemu sudeći, nedostižno za Sheffield. Gosti su u više nego teškoj situaciji; pobjeda nad Lutonom donijela bi nadu u izbjegavanje najgoreg, ali to bi bio samo prvi korak na izazovnom putu. U posljednjem kolu doživjeli su debakl na svom Bramall Laneu od Aston Ville, primivši 5 golova a ne postigavši nijedan. U prvom dijelu sezone, Luton je slavio 3:2 u Sheffieldu, a uvjereni smo da će postići barem dva gola u još jednoj učinkovitoj utakmici.

Za Luton će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota je 1.72 u kladionici Germania.

Real Sociedad – Osasuna – Real Sociedad će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.73 u Germania

Navijači Real Sociedada žude za golovima svojih ljubimaca. U posljednja tri susreta ove momčadi rezultat je bio 0:0, dva puta u La Ligi i jednom u Kupu kralja. Baskijci pomalo gube korak u utrci za mjesto u Ligi prvaka, zaostajući za četvrtoplasiranim Atleticom za 11 bodova, što će biti zaista teško nadoknaditi do kraja sezone. S druge strane, dobro se snalaze u kupovima, nalazeći se u osmini finala Lige prvaka, a ovu srijedu imaju prvi od dva susreta protiv Paris Saint-Germaina. Nemaju što izgubiti u dvoboju s Parižanima, ali su vrlo blizu finalu Kupa kralja. U prvom susretu odigrali su bez golova na Balearskim Otocima protiv Mallorce, a ako pobijede u uzvratnoj utakmici, bit će u velikom finalu, gdje će im najvjerojatnije suparnik biti Athletic Bilbao, dodajući dodatno uzbuđenje dvoboju jer se sastaju dvije baskijske momčadi. Sada u Anoetu dolazi Osasuna, momčad iz Pamplone koja je u lošoj formi i ima samo jedan bod iz posljednja tri kola, pri čemu je posljednje kolo bilo potpuno razočaravajuće, izgubivši 3:0 od Celte kod kuće. Ovo je već treći dvoboj između ovih dviju momčadi u nešto više od dva mjeseca. U Kupu kralja, Real Sociedad slavio je u Pamploni s 2:0, dok je ligaška utakmica na istom mjestu završila 1:1. Ni sada neće biti više golova, a sumnjamo da Osasuna može do pobjede.

Naš prijedlog je kombinacija Real Sociedad će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.73 u kladionici Germania.

Lokomotiva – Dinamo Zagreb – Dinamo će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.87 u Germania

Nije tajna da je Lokomotiva filijala Dinama, pa su kladioničari bili šokirani rezultatom od prije dva tjedna kada je Lokomotiva slavila s 3:0 na Maksimiru. Hrvatsko prvenstvo je zanimljivije nego ikad, s Dinamom koji više nije dominantan i s Rijekom i Hajdukom koji imaju vrlo stvarne šanse za osvajanje naslova. Osijek i Lokomotiva su malo iza, ali i ove dvije momčadi su prijetnja vodećem trojcu. Nakon tog poraza od Lokomotive, Dinamo se oporavio i pobijedio Istru u Puli i Goricu na Maksimiru. U tim utakmicama Plavi nisu primili niti jedan gol. Sada su treći, ali s jednom utakmicom manje u odnosu na Rijeku i Hajduk. Prvenstvo će biti zanimljivo, ali Dinamo igra prvu utakmicu doigravanja Konferencijske lige protiv španjolskog Betisa u Sevilli u četvrtak. Ranije je zagrebačka momčad uvijek stavljala Europu ispred nacionalnog prvenstva, ali tada su imali značajnu bodovnu prednost u odnosu na pratitelje. Sada je drugačije, i sigurno je da će učiniti sve da pobijede i osvete se gradskom rivalu na Kranjčevićevoj ulici. Lokomotiva je odigrala neriješeno bez golova s Varaždinom u prošlom kolu, što je svakako bio kiks. Prijedlog je pobjeda Dinama i barem dva gola u mreži Lokomotive.

Za Dinamo će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.87 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Subota u kladionici Germania iznosi 5.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*