Tiket dana (Srijeda, 07.02.2024)

Tiket dana

Ponuda ovog srijede je zaista zanimljiva. Tu je pomalo svega, od polufinalnih utakmica na dva kontinentalna prvenstva, do finala kupova i izvanrednih ligaških okršaja. Kvota je bila aktualna u trenutku pisanja.

Saarbrücken – M’gladbach – M’gladbach će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.67 u Germania

Momčad Sarbrückena već je stvorila nekoliko vrhunskih senzacija, i nitko ne može reći da su se slučajno našli u završnim fazama Njemačkog DFB kupa. Momčad iz Saarlanda uspjela je izbaciti Bayern München već u drugom kolu, a zatim u trećem kolu eliminirali su još jednu momčad Bundeslige, Eintracht Frankfurt, buduće pobjednike Europske lige. Nadmašili su i momčad višeg ranga u prvom kolu, ali to je bio Karlsruhe, momčad iz Zweite. Dakle, kako može netko misliti da će Borussia samo prošetati kroz Sarbrücken? Jedina stvar u korist Sarbrückena je ta što su sve svoje utakmice, uključujući i ovu, igrali na svom terenu. U Njemačkoj, domaći teren nije tolika prednost, a Mönchengladbach je momčad s fantastičnim kontranapadom. Bayern je to vidio u subotu kada su Ždrijebci poveli u Münchenu, ali su na kraju ipak slavili prvaci. Sarbrücken nije dobro igrao u nastavku prvenstva treće lige i u tri odigrane utakmice nisu upoznali pobjedu. Imaju dva remija i poraz, što ih stavlja na 12. mjesto na tablici s zanemarivim šansama za napredovanje. Ovo je utakmica sezone za obje momčadi, plasman u polufinale daje stvarne šanse za osvajanje Njemačkog kupa, pa smo uvjereni u maksimalnu ozbiljnost s obje strane. Gosti su poznati po postizanju golova u gostima, i vjerujemo da mogu dva puta zatresti mrežu Sarbrückena.

Za M’gladbach će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota je 1.67 u Germaniji.

Nigerija – JAR – Nigerija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.72 u Germania

Vjerojatno nitko nije očekivao ovaj dvoboj u polufinalu Afričkog kupa nacija, i malo je onih koji su pretpostavili da barem jedna od ove dvije reprezentacije može otići tako daleko. Ipak, mora se priznati da su i Super Orlovi i Bafana Bafana ovdje zasluženo. Nigerija je posljednji put bila prvak Afrike još 2013. godine. Tada su Super Orlovi bili jedna od najboljih reprezentacija s “crnog kontinenta” i impresionirali su sve svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gdje su se probili do nokaut faze. Od tada traje sušno razdoblje koje bi moglo završiti u Obali Bjelokosti. U pet odigranih utakmica do sada primili su samo jedan gol, koji je bio na početku u remiju protiv reprezentacije Ekvatorske Gvineje, dok su pobijedili Obalu Bjelokosti i Gvineju Bisau u skupini, te Kamerun i Angolu u nokaut fazama, bez primljenog gola. Južna Afrika nema nijednog igrača u najjačim europskim ligama, a ipak su među četiri najbolje na ovom prvenstvu. Počeli su s porazom od Malija, ali pobjeda nad Namibijom i remi s Tunisom bili su dovoljni za prolaz dalje. U osmini finala napravili su senzaciju izbacivši Maroko, četvrtoplasiranu reprezentaciju s posljednjeg Svjetskog prvenstva, a u četvrtfinalu su na penale pobijedili Zelenortske Otoke.

Nigerija igra čvrsto, bit će malo golova, ali Super Orlovi su favoriti. Naš prijedlog je Nigerija će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.72 u Germaniji.

Nottingham – Bristol City – Nottingham će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.83 u Germania

Šumari su osigurali važan bod u Bournemouthu u nedjelju, ali su još uvijek daleko od garantiranog opstanka. Kvaliteta tima nije upitna, kao ni znanje trenera Nuna Espirita Santa; samo je pitanje da se sve “posloži” kako bi bivši europski prvaci mogli napredovati prema sredini tablice. Prilika za više ove sezone je u FA kupu. U ponovljenom meču osmine finala, domaćini su Bristol Cityju, članu Championshipa. U prvom meču u Bristolu nije bilo golova, i svakako, Forest je favorit na svom City Groundu. Bristol City nije pobijedio u posljednjih šest utakmica Championshipa, a njihova posljednja pobjeda bila je 2023. godine kada su kod kuće pobijedili Watford. Pali su na 14. mjesto na tablici, a u subotu su kod kuće poraženi od Leedsa s rezultatom 1:0. Protivnik pobjednika ovog dvoboja u četvrtfinalu već je poznat, i to je slavni Manchester United. S obzirom da će se ovaj meč igrati na terenu pobjedničkog tima, to će biti dodatna motivacija igračima obiju momčadi da pobijede u osmini finala i ugoste tako poznatu ekipu. Nottingham je kvalitetniji, i očekujemo njihovu sigurnu pobjedu s barem dva postignuta gola.

Za Nottingham će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota u Germaniji je 1.83.

Club Brugge – St. Gilloise – Zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 @ 1.85 u Germania

Belgijski kup je već stigao do polufinala, a jedan par čine ekipe Club Bruggea i Royal Uniona. U drugom se sastaju prvak Antwerp i drugoligaš Ostende, pa će pobjednik ovog dvoboja najvjerojatnije igrati protiv Antwerpa u finalu. U polufinalu se igraju dvije utakmice, pa je ovaj dvoboj u Bruggeu samo prvo poluvrijeme. U četvrtfinalu su obje momčadi imale teške protivnike; Royal Union je pobijedio u gradskom derbiju protiv Anderlechta, dok je Club Brugge eliminirao Gent. U prvenstvenim okršajima ove sezone uspješniji je bio Royal Union. Momčad iz briselskog predgrađa Saint-Gilles pobijedila je na svom terenu Club Brugge s rezultatom 2:1, dok je utakmica na Jan Breydel stadionu završila 1:1. Royal Union je uvjerljivi lider na tablici Jupiler lige s 58 bodova, i čini se da im ove sezone titula ne može izmaći, za razliku od prethodne dvije. Prvu je “otela” Club Brugge, a drugu Antwerp, a oni su dvostruki uzastopni viceprvaci. Club Brugge trenutno je treći, ali ima čak 17 bodova manje od svog protivnika u polufinalu. Očekujemo da će sve biti odlučeno u uzvratnoj utakmici, pa u prvom meču neće biti puno golova.

Naš prijedlog je zbroj golova na utakmici će biti najviše 2 s kvotom 1.85 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Srijeda u kladionici Germania iznosi 9.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*