Tiket dana (Petak, 05.01.2024)

Tiket dana

Ovog vikenda, samo će Talijani igrati ligašku utakmicu među svim velikim pet ligama, ali bit će zanimljivo u kupovima u Engleskoj i Francuskoj. Kvota je bila aktualna na dan sastavljanja listića.

Bologna – Genoa – Bologna će pobijediti na utakmici @ 2.00 u Germania

Gosti iz Ligurije brzo su se vratili u elitu, ali ove sezone nećemo vidjeti đenovski derbi jer je Sampdorija sada u Seriji B. Međutim, Genova ima i druge velike rivale u najvišem ligaškom natjecanju. Jedan od njih je Bologna, momčad koja ove sezone igra briljantno i, unatoč svim izgledima, trenutno je na izvrsnom 5. mjestu, blizu pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Bologna je bila četvrta do posljednjeg kola, ali je onda doživjela uvjerljiv poraz u Udinama, tek treći ove sezone. Možda je bolje jednom izgubiti 3:0 nego tri puta 1:0, ako Bologna želi optimistično gledati na poraz. Prije poraza u Udinama, Bologna je imala četiri uzastopne pobjede, od kojih je jedna bila u Coppa Italia kada su, kao gosti, slavili protiv Intera. Za razliku od Bologne, momčad Genove je u donjoj polovici tablice, trenutno na 12. mjestu, ali Griffoni su u usponu i u posljednja tri kola osvojili su bod protiv Juventusa i Intera kod kuće te slavili na gostovanju kod Sassuola.

Međutim, na Renato Dall’Ari ove sezone, samo je Napoli osvojio bod, stoga predlažemo da Bologna će pobijediti na utakmici s kvotom 2.00 u Germania.

Brentford – Wolverhampton – Wolverhampton će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.70 u Germania

Prije manje od deset dana, ove dvije momčadi su igrale u ligi na istom mjestu, a Vukovi su pregazili Pčelice u Communityju. Wolverhampton je slavio s 4:1, ali su domaćini puno pomogli svojim greškama u postizanju golova. To je bila još jedna potvrda da je Brentford u užasnoj formi i da bi trebao početi brinuti o opstanku. Pčelice su na nizu od pet uzastopnih poraza, s 7 poraza i samo jednom pobjedom u posljednjih 8 kola. To trenutno zadovoljava samo za 16. poziciju na tablici. S druge strane, Wolverhampton se oporavio, s nizom od tri pobjede, i osvojio 13 bodova u posljednjih šest kola. Wolverhampton je sada 11. na tablici i mogao bi se pridružiti borbi za Europu. Što se tiče FA kupa, ovo je još uvijek rana faza, a ždrijeb sigurno nije bio milostiv ni jednoj momčadi. Budući da su momčadi iz Premier lige, tek se sada pridružuju FA kupu, i samo jedna može dalje. Sudeći po formi, Vukovi su bliži uspjehu, iako se igra ponovno na Brentfordovom terenu.

Naš prijedlog je da gost postigne dva gola, a za Wolverhampton će postići najmanje 2 gola na utakmici kvota je 2.70 u Germania kladionici.

Boavista – Porto – Porto će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.67 u Germania

Ovo je gradski derbi Porta, koji uvijek nosi neizvjesnost čak i kada postoji značajna razlika u kvaliteti momčadi, kao što je to bio slučaj u prethodnom desetljeću. Boavista, nakon 15 kola, dijeli od 10. do 13. mjesta s još tri momčadi, svaka s osvojenih 16 bodova. Ova momčad je jednom bila prvak Portugala, potpuno neočekivano postignuće na početku ovog stoljeća, u sezoni 2000/01, trijumfirajući tik ispred Porta, koji je zaostao samo jedan bod. Od tada nisu imali većih uspjeha, čak ni u kupu. Za Porto je sve poznato; oni su bivši europski prvaci, ali i momčad koja je ove sezone bolje igrala u Ligi prvaka nego u Primeira Ligi. Zmajevi su trenutno treći u domaćoj ligi, iza lisabonskih rivala Benfice i Sportinga, ali razlika nije tolika da bi unaprijed odustali od pokušaja da povrate naslov koji je prošle sezone otišao u vitrine Benfice. Crno-bijeli igrači Boaviste su u jako lošoj formi, osvojivši samo jedan bod u posljednjih sedam ligaških kola, i teško je očekivati da će prekinuti ovaj loš niz u gradskom derbiju protiv Porta. Ulog je velik, ali gost je kvalitetnija momčad i trebao bi uzeti sva tri boda.

Uz pobjedu gostiju, dodajemo i dva gola za Porto, a za Porto će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 kvota je 1.67 u Germania kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za Petak u kladionici Germania iznosi 9.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*