Tiket dana (Srijeda, 27.12.2023)

Tiket dana

Još uvijek imamo Engleze i Belgijance na meniju, a pridružili su nam se i Škoti. Kvota je bila valjana u vrijeme sastavljanja prijedloga.

Brentford – Wolverhampton – Brentford će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 2.15 u Germania

Pčelice su imale neočekivano dug odmor i nisu bile na terenu točno deset dana. Njihova utakmica protiv Manchester Cityja odgođena je zbog sudjelovanja Cityja na FIFA-inom Svjetskom klupskom prvenstvu, pa je Brentford posljednji put igrao protiv Aston Ville 17. prosinca. Izgubili su taj dvoboj, kao i dva prije njega, i sada su u situaciji gdje nemaju izbora osim pobijediti momčad Wolverhamptona. Situacija na ljestvici nije zabrinjavajuća za Brentford, daleko su od zone ispadanja, ali još jedan poraz mogao bi ih staviti u vrlo neugodnu poziciju. Za Vukove je situacija puno lakša nakon nedjeljne pobjede nad Chelseajem, nastavljajući svoje dobre rezultate na svom Molineuxu, gdje nisu izgubili od 5. kola i utakmice protiv Liverpoola. Vani, Vukovi igraju puno slabije i imaju četiri uzastopna poraza. Dodatni problem je što njihova obrana nije tako jaka kao u prethodnim sezonama, pa je Wolverhampton primio čak 10 golova u tim četiri utakmice. Stoga, naš prijedlog za ovu utakmicu je da domaći tim postigne najmanje dva gola, i vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za Brentfordovu pobjedu na njihovom Communityju.

Za Brentford će postići najmanje 2 gola na utakmici, kvota je 2.15 u Germaniji.

Anderlecht – Cercle Brugge – Anderlecht će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.85 u Germania

Ovaj Anderlecht počinje nalikovati na nekadašnjeg diva, ne samo belgijskog već i europskog nogometa. Još uvijek nisu na prvom mjestu u Jupiler ligi, ali su najbliži pratitelji svog gradskog rivala Royal Uniona. Razlika nije zanemariva, tim iz briselskog područja zvanog Saint-Gilles ima 8 bodova više, ali u prethodne dvije sezone uspjeli su izgubiti čak i veću prednost, pa Ljubičasti ne bi trebali odustati od trofeja. Anderlecht je osvojio čak 34 belgijska prvenstva, ali posljednji put su bili prvaci još 2017. godine. To je predugo sušno razdoblje za ovaj tim, koji se prethodnih godina mučio čak i da uđe u doigravanje. Ove sezone, šest timova ide u doigravanje, i Anderlecht će sigurno biti među njima. Njihov protivnik u ovom prazničnom kolu je Cercle Brugge. Tim koji je, nakon 19 kola, na tom šestom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje. Za njih bi bio veliki uspjeh ostati tamo nakon 30 kola, i sve je usmjereno prema tom cilju. Manje poznati klub iz Bruggea je vezao dvije pobjede u posljednjih 10 dana, prvo slaveći u gostima kod Leuvena, a zatim pobijedivši Kortrijk na svom stadionu. Anderlecht je dobio derbi protiv Genka i sada ima niz od osam utakmica bez poraza. Njihov posljednji neuspjeh bio je u Liegeu protiv Standarda.

Naš prijedlog je da domaći tim postigne dva gola, a pitanje je hoće li to biti dovoljno za pobjedu nad odličnim Cercle Bruggeom. Za Anderlecht će postići najmanje 2 gola na utakmici, kvota je 1.85 u Germaniji.

Hibernian – Hearts – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.20 u Germania.

Gradski derbi Edinburga igra se u pravom trenutku, za vrijeme praznika. Postoji veliko rivalstvo između Hiberniana i Heartsa, samo malo manje poznato od onog između dva glazgova tima, Celtica i Rangersa, koji igraju poznati Old Firm. Možemo reći da i Hearts i Hibs imaju dobru sezonu i nalaze se u gornjem dijelu tablice. Hearts su trenutno bolje plasirani, na 3. mjestu s 29 bodova i najbliži su pratitelji vodećeg glazgovskog dvojca. Međutim, još je puno toga za igrati prije nego što se liga podijeli na dva dijela, i trebat će im još mnogo dobrih utakmica da osiguraju mjesto u doigravanju. Oba kluba iz Edinburga igrala su u europskim kvalifikacijama, ali nisu dosegla grupnu fazu. Hearts je zaustavio grčki PAOK, a Hibernian Aston Villu u playoffu Konferencijske lige. U prvom meču između ova dva rivala, rezultat na Tynecastle Parku bio je 2:2, i možemo očekivati golove i na Hibs’ Easter Roadu.

Naš prijedlog je oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, a kvota je 2.20 u Germaniji.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 8.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*