Tiket dana (Četvrtak, 14.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Večeras se završava grupna faza u dvije manje europske natjecanja, Europskoj ligi i Konferencijskoj ligi. Saznat ćemo koje će momčadi ostati u natjecanju za proljeće i koje završavaju svoje putovanje prije Nove godine. Tečajevi su bili valjani u trenutku sastavljanja listića.

Slavia Prag – Servette – Slavia Prag će pobijediti sa najmanje 2 gola razlike @ 1.95 u Germania

Na neki način, obje momčadi su postigle svoj primarni cilj. Česi su osigurali svoj nastavak u Europskoj ligi, ali ostaje vidjeti hoće li ići izravno u osminu finala ili moraju igrati u doigravanju. Da bi ostali na prvom mjestu i time ostavili iza sebe momčad poput Rome, potrebno je da pobijede Servette, čak i minimalnim rezultatom. U njihovu korist ide i to što Švicarci dolaze bez ikakve motivacije, s obzirom na to da će završiti na trećem mjestu bez obzira na ishod posljednje utakmice grupne faze. Momčad iz Ženeve do sada je osvojila 5 bodova, četiri više od posljednjeplasiranog Sheriffa, i nema šanse da budu posljednji, ali ni drugi, budući da Roma ima 5 bodova više od njih. Pobjeda domaćina nije upitna, i čini nam se da će biti barem s dva gola razlike.

Za okladu Slavia Prag će pobijediti sa najmanje 2 gola razlike kvota u Germaniji iznosi 1.95.

Legia W. – Alkmaar – Alkmaar će pobijediti na utakmici @ 2.70 u Germania

Jedna od najzanimljivijih utakmica posljednjeg kola, u oba natjecanja, igra se u Varšavi. Legia i AZ će u izravnom okršaju odlučiti o drugom mjestu u svojoj skupini Konferencijske lige. Domaćin je u boljoj situaciji jer im je dovoljan remi, s obzirom na to da trenutno imaju tri boda više. Međutim, ako bi nizozemski tim pobijedio, završili bi na drugom mjestu zbog boljeg međusobnog omjera protiv Poljaka. U prvom susretu između ove dvije momčadi, AZ je pobijedio u Alkmaaru s minimalnim rezultatom, što je bilo u 2. kolu, nakon onog nevjerojatnog susreta u Mostaru gdje je AZ poražen nakon vodstva 3:0 protiv Zrinjskog. Navijače Legije ohrabruje činjenica da su njihovi favoriti dobili oba susreta odigrana u Varšavi, pobjeđujući Aston Villu i Zrinjskog, pa se nadaju da mogu barem izvući remi s AZ-om. Po našem mišljenju, gosti su bliži uspjehu, jer je AZ jedan od rijetkih timova koji su opasniji u gostima, a sada će biti i motivirani za pobjedu.

Za Alkmaar će pobijediti na utakmici, kvota u Germaniji iznosi 2.70.

Brighton – O. Marseille – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.25 u Germania

Bez obzira na činjenicu da će obje momčadi nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, vrlo je važno odrediti tko će završiti na prvom mjestu i tako izravno igrati u osmini finala, a tko će morati osigurati svoje mjesto u dvomeču protiv momčadi koja je završila treća u Ligi prvaka. I Brighton i Olympique imaju visoke ambicije u ovom natjecanju, i mnogi vide obje momčadi kako dosežu završne faze, što nije iznenađujuće s obzirom na njihov uspjeh u skupini koja se ne bi osjećala neprikladno u Ligi prvaka. To je skupina s dva bivša europska prvaka, uz grčkog prvaka i jedan od boljih engleskih timova. Francuski tim trenutno je prvi s 11 bodova, dok Brighton ima jedan manje. Jasno je da bi gostima odgovarao remi na Amexu, dok će momčad s juga Engleske morati igrati za pobjedu. U prvom susretu odigranom u Marseilleu završilo je 2:2, i tada se činilo da će Galebima biti teško napredovati u nokaut fazi jer su imali samo jedan bod iz dvije utakmice, ali su zatim dva puta pobijedili slavni Ajax i u prethodnom kolu osvetili se AEK-u za poraz u Brightonu. Ponovno, golovi su prvi izbor, i vjerujemo da će ih biti barem četiri ukupno.

Za zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4, kvota u Germaniji iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 11.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*