Tiket dana (Ponedjeljak, 11.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Ponuda je nešto slabija ovog ponedjeljka, prvenstveno zato što su Skandinavci završili svoja prvenstva. Kvota s listića bila je aktualna u vrijeme njezinog sastavljanja.

Empoli – Lecce – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.50 u Germania

Domaćin je iznad crte, ali samo zahvaljujući gol-razlici. Međutim, čini se da Empoli igra bolje nego u prvom dijelu sezone, ali te bolje igre još uvijek nisu pretvorene u pobjede. Posljednja tri kola bila su vrlo zanimljiva u njihovim utakmicama. Prvo su pobijedili prošlogodišnjeg prvaka Napoli na njihovom stadionu ‘Diego Maradona’. U toj utakmici su trijumfirali zahvaljujući jednom golu, jer su uspjeli sačuvati svoju mrežu netaknutom. U sljedećem kolu su postigli tri gola na svom stadionu, ali nisu osvojili niti jedan bod jer su primili četiri gola od Sassuola. Naposljetku, prošlog vikenda su podijelili bodove u Genovi s istoimenom momčadi, igrajući 1:1. U utakmicama Leccesa postiže se puno golova; momčad s juga Italije nije slavila u posljednjih devet kola, ali zahvaljujući dobrom početku sezone, još uvijek su u sigurnoj zoni. Momčad iz Apulije završila je posljednja tri susreta neriješeno, 2:2 s Milanom i Veronom, te 1:1 s Bolognom. Obje momčadi će igrati za pobjedu, pa očekujemo golove s obje strane.

Za oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 kvota je 2.50 u kladionici Germania.

Vojvodina – Napredak – Vojvodina će pobijediti ili će završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 a najviše 3 @ 2.30 u Germania

Novosađani su bili blizu iznenađenja i osvajanja boda na Humskoj protiv Partizana. Srušio ih je gol Zahida u 88. minuti, a Saldanha ih je dokrajčio penalom u posljednjim sekundama. Tako je Vojvodina, nakon poraza od Crvene zvezde, izgubila i od Partizana, ali s obzirom na to da su prije ta dva poraza pobijedili TSC u Bačkoj Topoli, njihov učinak nije tako loš kada igraju protiv tri najbolja srpska tima. U nadolazećem razdoblju Vojvodina će imati lakši raspored i priliku da se približi vrhu i ekipama koje se bore za mjesto u Europi. Prvi od tih mečeva je dvoboj s ekipom iz Kruševca, s kojom su prošlog ljeta odigrali bez golova pod Bagdalom. Napredak igra bolje pod vodstvom trenera Vladimira Gaćinovića, ali je još uvijek daleko od osmog mjesta i plasmana u playoff, što je primarni cilj Čarapana. Napredak također ima loš niz iza sebe, s porazima od Crvene zvezde i Železničara u ligi i neuspjehom u Kupu Srbije protiv drugoligaša Vršca. Vojvodina je favorit, ali Napredak bi mogao iznenaditi jer izvrsno igraju u gostima, već imaju tri pobjede u ovom prvenstvu. Naš prijedlog je dvostruka šansa na domaćina uz umjeren broj golova.

Za Vojvodina će pobijediti ili će završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 a najviše 3 kvota je 2.30 u kladionici Germania.

Termalica Nieciecza – Arka Gdynia – Arka Gdynia će pobijediti na utakmici @ 2.45 u Germania

Momčad iz Gdinje izgleda ozbiljno namjerava povratak u poljsku Ekstraklasu. Arka je vodeća ekipa u Diviziji 1, trenutno ima bod više i utakmicu manje od Lechije, ali ozbiljno prijete i momčadi Odre i Wisle. Igrači Arke pokazali su da mogu biti konkurentni i elitnim momčadima u kupu. U osmini finala ugostili su izvrsni Lech iz Poznanja i izgubili minimalnim rezultatom, ali nisu bili u podređenom položaju protiv jedne od najboljih poljskih momčadi. U posljednjem kolu lige odigrali su neriješeno u Katowicama, a prije toga imali su sedam uzastopnih pobjeda, što ih je dovelo na vrh tablice. Sada gostuju Termalici, domaćin je momčad iz sredine tablice, a nakon dva uzastopna poraza slavili su u posljednjem kolu protiv Wisle kao domaćini.

To je upozorenje za Arku, ali vjerujemo u bivšeg pobjednika poljskog Superkupa i predlažemo da će Arka Gdynia pobijediti na utakmici s kvotom 2.45 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 14.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*