Tiket dana (Srijeda, 06.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Današnja ponuda je vrlo dobra i inspirativna, iako nema europskih utakmica. Englezi igraju u ligi, a mnogi drugi u kupovima. Koeficijenti s tiketa bili su aktualni u vrijeme njegovog sastavljanja.

Brighton – Brentford – Brighton će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.82 u Germania

Galebovi su poraženi na Stamford Bridgeu unatoč činjenici da su cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem više. Na kraju to nije bilo dovoljno za ništa više od časnog poraza 3:2. Momčad s juga Engleske ima određeno opravdanje u umoru nakon teške utakmice u Ateni protiv AEK-a u Europskoj ligi. Slavili su pobjedu u toj utakmici i blizu su plasmana u osminu finala ovog natjecanja, iako su bili u jakoj skupini s dva bivša europska prvaka, Ajaxom i Marseilleom. Brentford je proslavio pobjedu protiv Lutona, utakmicu koju su morali dobiti, posebno nakon dva uzastopna poraza u ligi. Moramo priznati da Pčele igraju bolje; ti porazi su bili protiv Liverpoola i Arsenala, a prije toga imali su niz od tri uzastopne pobjede. Ovo će biti zanimljiva utakmica; prošlog proljeća završila je 3:3 na ovom mjestu, a sada predlažemo da domaća momčad postigne dva gola.

Za okladu Brighton će postići najmanje 2 gola na utakmici, koeficijent u Germania je 1.82.

Villarreal – Maccabi Haifa – Villarreal će postići najmanje 2 gola na utakmici @ 1.42 u Germania

Ovo je odgođena utakmica iz 3. kola Europske lige, odgođena zbog poznatih događaja u Izraelu. Sve što se dogodilo znatno je utjecalo na izvedbu Maccabija iz Haife. Prvaci Izraela uspjeli su osvojiti samo jedan bod u četiri utakmice i imaju samo tanku nadu za dosezanje trećeg mjesta. Sumnjamo u takvu mogućnost, prvenstveno zato što su tek nedavno nastavili s domaćom ligom i treba im vremena da se vrate u formu. Villarreal je odigrao dobru utakmicu u Sevilli; nisu pobijedili, ali bilo je blizu, i u Europskoj ligi imaju priliku osigurati prvo mjesto u svojoj skupini i izravno se plasirati u osminu finala. Trenutno je Rennes tri boda ispred, ali pobjeda nad Izraelcima bi ih izjednačila s francuskim timom na vrhu tablice, a u posljednjem kolu čak bi i neriješen rezultat u Rennesu bio dovoljan da izbjegnu doigravanje. Uz pobjedu domaćina, vjerujemo i u najmanje dva gola domaćeg tima.

Za okladu Villarreal će postići najmanje 2 gola na utakmici, koeficijent u kladionici Germania je 1.42.

FC Saarbrücken – E. Frankfurt – E.Frankfurt će pobijediti na utakmici @ 1.55 u Germania

Neki bi mogli biti iznenađeni visokim koeficijentima za Eintracht u njihovoj gostujućoj utakmici protiv trećeligaša Saarbrückena u osmini finala DFB kupa. Međutim, oni koji pažljivo prate njemački nogomet znat će da je ovaj tim izbacio slavni Bayern u prethodnom kolu, pobijedivši 2:1 nakon preokreta. Trenutno, Saarbrücken nije u nekoj posebnoj formi, nisu postigli niti primili gol u posljednje dvije utakmice treće lige. Igrali su 0:0 s Duisburgom i Münsterom, oba puta na svom terenu. Eintracht gubi korak s vodećim timovima u Bundesligi, i čini se da je njihova jedina šansa za igranje u Europi sljedeće sezone kroz osvajanje DFB kupa. Naravno, Orlovi bi mogli trijumfirati i u Konferencijskoj ligi te tako osigurati svoje sudjelovanje u Europi, ali čini se lakšim postići to kroz domaći kup, u kojem su prošle sezone igrali u finalu. Eintracht neće podcijeniti Saarbrücken kao što je to učinio Bayern.

Predlažemo okladu da će E.Frankfurt pobijediti na utakmici s koeficijentom 1.55 u Germania.

Korona Kielce – Legia W. – Legia W. će pobijediti na utakmici @ 2.30 u Germania

Momčad iz Varšave već ima značajan zaostatak za vodećim timovima u poljskoj Ekstraklasi, ali Legia ima i jednu utakmicu manje, pa bi mogla dodatno smanjiti razliku prema Śląsku i Jagielloniji. U nedjelju su odigrali izvrsno u svojoj gostujućoj utakmici protiv Zagłębiea, pobijedivši uvjerljivo 3:0. Legia također prilično solidno nastupa u Europi; s jednim kolom do kraja nalaze se na drugom mjestu u svojoj skupini Konferencijske lige i trebaju barem bod u domaćoj utakmici protiv AZ-a u posljednjem kolu. Ova utakmica je osmina finala kupa, a Korona iz Kielcea, također prvoligaš, nalazi se u donjem dijelu tablice i nije pobijedila u četiri kola. Zanimljivo je da je u prethodnom kolu Poljskog kupa Korona eliminirala drugu momčad Legije, pa sada momčad iz Varšave može tražiti osvetu za svoje mlađe kolege.

Naš prijedlog je oklada na pobjedu gostujuće momčadi s koeficijentom 2.20 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Četvrtak u kladionici Germania iznosi 9.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*