Tiket dana (Utorak, 05.12.2023)

Tiket dana

Ovog tjedna nema europskih kupova, ali ponuda će biti prilično dobra zahvaljujući izvanrednom kolu engleske Premier lige i kup utakmicama diljem Europe. Tečajevi s listića bili su aktualni u trenutku njegovog sastavljanja.

Wolverhampton – Burnley – Wolverhampton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.45 u Germania

Wolves su izgubili svoje posljednje dvije utakmice, ali su bili konkurentni protiv Fulhama i Arsenala. Dva posjeta Londonu nisu završila dobro, s Fulhamom koji slavi pobjedu 3:2 i Topnicima koji su pobijedili 2:1, pa se ispostavlja da je Wolverhampton pobijedio samo Tottenham u posljednjih pet utakmica, postigavši ukupno 8 golova. U sudaru s Burnleyem, imaju imperativ pobjede kako bi izbjegli klizanje u opasnu zonu. Još su uvijek prilično daleko od nje, unatoč tome što imaju samo 15 bodova iz 14 utakmica. Claretsi su imali utakmicu protiv Sheffield Uniteda koju su morali dobiti, inače bi mogli početi pakirati kofere za povratak u Championship. Uspjeli su u svojoj namjeri i čak proslavili uvjerljivu pobjedu 4:0. Također je bilo korisno što je yorkshirski tim većinu utakmice igrao s jednim igračem manje. To je bila prva pobjeda Burnleya na Turf Mooru nakon 7 uzastopnih poraza, ali su i dalje uspješniji u gostima, donijevši kući 4 boda s putovanja. Opstanak je još uvijek daleko, pa bi čak i jedan bod s Molineuxa bio veliki uspjeh. Ne vjerujemo u tu mogućnost i predlažemo pobjedu domaćina s dva postignuta gola.

Za okladu Wolverhampton će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, koeficijent je 2.45 u kladionici Germania.

M’ gladbach – Wolfsburg – Oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.60 u Germania

Ovo je utakmica osmine finala njemačkog DFB kupa, natjecanja koje je u ovoj zemlji izuzetno cijenjeno. Leipzig je osvojio trofej posljednje dvije godine, ali su Bikovi već eliminirani, izbačeni od Wolfsburga u prethodnom krugu. Svakako, sve preostale momčadi su zadovoljne što je i Bayern završio svoje natjecanje u šesnaestini finala, izgubivši od trećeligaša Saarbrückena. To samo potvrđuje činjenicu da su iznenađenja česta u DFB kupu i da pravih favorita nema. Nećemo pronaći favorita ni u sudaru Borussije i Wolfsburga u Mönchengladbachu. Sigurno je da obje momčadi žele napredovati u sljedeću fazu i također gledaju prema završnim fazama ovog najmasovnijeg natjecanja. Jedna će se morati oprostiti od te nade nakon ove utakmice, jer mjesta ima samo za jednu momčad među osam najboljih. U subotu je Mönchengladbach pobijedio kod kuće protiv Hoffenheima, dok je Wolfsburg izgubio u Bochumu. Ove dvije momčadi su igrale u Borussia Parku prije manje od mjesec dana u Bundesligi, i Mönchengladbach je pobijedio 4:0. Očekujemo još jedan festival golova, ali vjerujemo da Vukovi ovaj put neće biti bezopasni.

Naš prijedlog je oba tima će postići gol i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 s kvotom 2.60 u Germania.

Jagiellonia – Warta Poznan – Jagiellonia će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.40 u Germania

Samo četiri dana nakon njihovog posljednjeg susreta, Jagiellonia i Warta ponovno se suočavaju, ali ovaj put ne u Poznanju već u Białystoku. Razlika je i u natjecanju. Susreli su se u Ekstraklasi u petak, a ovo je utakmica Poljskog kupa, točnije osmine finala. U tom prvom susretu, Jagiellonia je slavila pobjedu 2:1 kao gostujući tim i ostala na izvrsnom drugom mjestu na ljestvici lige. S druge strane, Warta je trenutno na 13. mjestu, samo dva boda udaljena od prvog tima ispod crte ispadanja, i u nadolazećem razdoblju morat će biti oprezni što se tiče njihovog opstanka u ligi. Možda kup nije glavni fokus za goste kada je njihov status u najvišoj ligi ugrožen, i Jagiellonia bi trebala iskoristiti to da se probije u četvrtfinale. Domaćin se također bori za naslov, ali sigurno neće odustati od trofeja kupa, posebno jer im treba samo još četiri pobjede da ga osvoje. Naš prijedlog je pobjeda domaćina s dva gola Jagiellonije.

Za okladu agiellonia će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 2.40 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za Utorak u kladionici Germania iznosi 15.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*