Tiket dana (Ponedjeljak, 04.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Danas nas čeka nešto slabija nogometna ponuda, a razlog je što će se između dva vikenda igrati izvanredna kola ili kup utakmice u gotovo svim zemljama. Predložene kvote bile su valjane u vrijeme sastavljanja listića.

AEK – Aris – AEK će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.25 u Germania

Porazom od Brightona u četvrtak na svom terenu, AEK je izgubio šansu za igru u Europskoj ligi sljedećeg proljeća. Drugo mjesto u skupini je nedostižno za njih, ali moraju se boriti za treće mjesto kako bi igrali u doigravanju za šesnaestinu finala Konferencijske lige. Da bi zadržali treću poziciju, ne smiju izgubiti u Amsterdamu protiv Ajaxa u zadnjem kolu, inače će biti četvrti i završiti svoje europsko putovanje koje je počelo sredinom ljeta. Aktualni prvak Grčke prilično je dobro stajao u domaćoj ligi, bio je treći prije ovog kola i samo bod iza vodećeg Panathinaikosa. Do sada su izgubili samo jednu utakmicu, i to na Kreti protiv OFI-a. Arisova momčad je na 5. mjestu, njihov prvi cilj je osigurati mjesto u doigravanju, a zatim vidjeti što mogu učiniti. Momčad iz Soluna željela bi u Europu, ali konkurencija je prejaka. AEK se treba oporaviti, stoga predlažemo klađenje na pobjedu s malim brojem golova budući da grčki prvak gotovo ne prima golove kod kuće kada je domaćin u ligi

Za AEK će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3, kvota je 2.25 u Germania.

Fenerbahče – Sivasspor – Fenerbahče će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol @ 1.97 u Germania

Slavni turski tim doživio je težak poraz u Danskoj u Konferencijskoj ligi. Nordsjælland je slavio pobjedu 6:1 u Farumu i preuzeo vodstvo u skupini s 10 bodova, dok Fenerbahçe i Ludogorets imaju po 9 bodova. Sve će se odlučiti u posljednjem kolu, a istanbulski tim ima sreću što igra protiv već otpisane Trnave iz Slovačke na svom terenu, pa im pobjeda jamči europsko proljeće, a možda čak i izravan plasman u osminu finala. U turskoj Super ligi bore se s Galatasarayem za prvo mjesto, trenutno zaostaju tri boda, ali imaju utakmicu manje od gradskog rivala. U prvih deset kola imali su isto toliko pobjeda, ali su zatim poraženi kod kuće od Trabzonspora i odigrali neriješeno u Adani. Naslov prvaka je prioritet, ali i dug boravak u Europi. Domaćini su Sivassporu, momčadi koja je trenutno 13. na tablici i prošle sezone igrala u skupnoj fazi europskih kupova. Sivas nije pobijedio u posljednja tri kola, a prošli tjedan odigrali su fantastičnu utakmicu protiv Trabzonspora koja je završila rezultatom 3:3. Neće biti lako Fenerbahçeu nakon sramote u Danskoj, pa dodajemo neriješeno uz pobjedu u prognozi. Osim toga, očekujemo golove s obje strane.

Za Fenerbahče će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i oba tima će postići gol, kvota je 1.97 u kladionici Germania.

Midtjylland – Viborg- Midtjylland će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 2.15 u Germania

Nizom pobjeda u danskog Superligi, Midtjylland se izjednačio s trenutnim prvacima FC Kopenhagenom na vrhu. Značaj ovog postignuća ističe činjenica da su Lavovi iz Kopenhagena ovog jeseni pobijedili Manchester United i osigurali bod protiv Bayerna na Allianz Areni. Midtjyllandu je također pomogao njihov trenutni suparnik, Viborg, koji je u posljednjem kolu kod kuće pobijedio FC Kopenhagen s 2:1. S tom pobjedom, Viborg se popeo na 8. mjesto, poboljšavajući svoje šanse da bude među prvih šest momčadi nakon 22. kola i nastavi natjecanje u doigravanju, a ne u ispadanju. Ovo je posljednje kolo jeseni, a dansko prvenstvo nastavit će se tek krajem veljače iduće godine. Stoga je ključno za Midtjylland da nastavi s pobjedama, a sve njihove utakmice su izuzetno učinkovite. Uz prognozu pobjede, očekujemo i golove.

Za Midtjylland će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota u Germania je 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za Ponedjeljak u kladionici Germania iznosi 9.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*