Tiket dana (subota, 02.12.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Izvrsna ponuda čeka nas i ovu subotu. Evo što smo mi izdvojili. Predložene kvote bile su važeće u vrijeme sastavljanja tiketa.

Lazio – Cagliari – Lazio će pobijediti i postići 2 ili više golova u utakmici @ 2.00 u Germania

Lazijali su obavili ono što su trebali u Ligi prvaka u utorak, pobijedili su Celtic na svom Olimpicu, a zahvaljujući porazu Feyenoorda u Rotterdamu od Atletica, već sada su sigurni sudionici osmine finala elitnog natjecanja. U posljednjem kolu, u izravnom dvoboju s Atleticom, odlučit će o prvom mjestu u skupini, ali to i nije toliko bitno, važnija je sreća na ždrijebu. Sada se moraju okrenuti domaćem prvenstvu u kojem već dosta zaostaju za vodećim momčadima. Rimljani su tek 11. s 17 osvojenih bodova i ako žele u Europu i sljedeće sezone moraju pobjeđivati kontinuirano. U prošlom kolu su neugodno iznenađeni porazom u Salernu pa im je u susretu s Cagliarijem pobjeda imperativ. Povratnik u Seriju A, momčad Cagliarija, nije se najbolje snašla na početku, ali su znatno poboljšali formu u posljednje vrijeme, posebno kada igraju na Sardiniji. Ipak, Cagliari je u gostima još uvijek bez pobjede, a samo je protiv Torina sačuvao mrežu. Na svim ostalim utakmicama izvan svog stadiona primio je barem dva gola.

Očekujemo da i na Olimpicu prime barem dva, a pobjeda domaćina se podrazumijeva. Za 1 i 2+ koeficijent u kladionici Germania iznosi 2.00.

Stuttgart – Werder – Stuttgart će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 @ 2.55 u Germania

Dva uzastopna poraza Stuttgarta krajem listopada i početkom studenog, od Hoffenheima na domaćem terenu i na strani protiv Heidenheima, mnogima su izgledala kao kraj “zlatnog doba” za Švabe u tekućoj sezoni. Ipak, momčad trenera Sebastiana Hoeneßa se brzo oporavila, pobijedila Dortmund u Stuttgartu te Eintracht u Frankfurtu i ponovno zauzela treću poziciju na tablici, gledajući u leđa samo Bayernu i Bayeru. U dvije posljednje pobjede blistao je Denis Undav koji je Borussiji dao jedan a Eintrachtu dva gola. Oba susreta Švabe su dobile rezultatom 2:1. U strijelce se protiv Milionera upisao i Gvinejac Girasi, koji je tako stigao do svog 15. gola u 12 utakmica. Ispred njega je samo Harry Kane s 18 pogodaka do sada. U Stuttgart stiže Werder iz Bremena koji je u prošlom kolu izgubio na svom Weseru od lidera iz Leverkusena. Werder još nema pobjedu na strani u tekućem prvenstvu, ali je odigrao 2:2 u Wolfsburgu na svom posljednjem gostovanju.

Zato je naš prijedlog za ovaj susret dvostruka šansa na domaćina uz veliki broj golova. Koeficijent za pobjedu Stuttgarta ili neriješen rezultat i zbroj golova na utakmici najmanje 4 u kladionici Germania iznosi 2.55.

Famalicão – Porto – Porto će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najviše 3 @ 2.25 u Germania

Famalicão više nije iznenađenje u portugalskoj Primeiri. Ova momčad je dvije prethodne sezone završila na odličnom 8. mjestu a ove bi mogla i poboljšati taj plasman. Trenutno su na diobi 7. mjesta s Farenseom, a za razliku od prethodnih godina sada ih odlikuje čvrsta obrana i primili su samo 10 golova na 11 utakmica. Nisu posebno efikasni i dali su u prosjeku samo gol po susretu. Na svom terenu, u gradu Vila Nova de Famalicão, odigrali su 5 utakmica, tri su dobili, jednom remizirali i izgubili samo od Vitórije Guimarães. Najteži protivnik bit će im Porto, aktualni doprvak, koji dolazi nakon poraza u Barceloni u Ligi prvaka. Porto zaostaje po tri boda za Benficom i Sportingom i ne smije si dopustiti neki novi kiks nakon kojeg bi se lisabonski dvojac dodatno odvojio na tablici. Poraz od Estorila u Portu skupo je koštao Zmajeve i sada oni nemaju pravo na grešku. Neće im biti lako na ovom gostovanju, bit će tvrda utakmica ali vjerujemo u slavni portugalski tim.

Za pobjedu Porta i zbroj golova na utakmici da bude najviše 3, kvota je 2.25 u kladionici Germania.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Germania iznosi 11.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*