TIP DANA: PSG – Monaco: Bitka za prvo mjesto na Parku prinčeva! Tko će trijumfirati?

Tip Dana na kladjenje.hr

U petak je vrlo zanimljiva ponuda za klađenje, s centralnom utakmicom koja se odvija na Parku prinčeva, gdje će igrači PSG-a ugostiti Monako. Početak ovog susreta zakazan je za 21 sat.

PSG: Bez pobjede protiv Monaka u tri uzastopne utakmice!

Prošle sezone, PSG je osvojio još jedan naslov prvaka Francuske, s tek bodom prednosti nad drugoplasiranim Lensom. Međutim, ponovno, momčad nije uspjela napraviti značajan proboj u Ligi prvaka, gdje su Parižani eliminirani u osmini finala od Bayerna, koji je pobijedio u oba susreta. Brojne promjene dogodile su se u francuskoj prijestolnici na kraju sezone, pri čemu su najznačajniji odlasci Messija, Neymara i Verrattija, a novi trener postao je Luis Enrique. Primarni cilj, kao i mnogo puta prije, bit će trofej Lige prvaka, uz naslov prvaka Francuske, što prethodnih godina nije bilo upitno.

U ovom trenutku, momčad s Parka prinčeva nalazi se na prvom mjestu lige, s bodom prednosti nad drugoplasiranom Nicom. Mbappe i njegovi suigrači nisu započeli sezonu kako su svi očekivali, ali u posljednje vrijeme stvari se poboljšavaju, s trenutnim francuskim prvacima koji su nanizali pet pobjeda u ligi i zasluženo se pomaknuli na prvo mjesto, uz napomenu da Nica diše za vratom Parižanima, ali to bi se moglo promijeniti nakon ovog kola. U posljednjem kolu, Luis Enriqueovi igrači slavili su na teškom gostovanju kod Reimsa, završivši utakmicu rezultatom 0:3. Kod kuće u ligi, PSG je do sada odigrao šest utakmica, ostvarivši četiri pobjede, jedan remi, ali i jedan poraz, upravo od Nice, koja igra na vrlo visokoj razini na početku ove sezone.

Što se tiče Lige prvaka, popularni Sveci trenutno su na drugom mjestu u skupini, s bodom zaostatka za vodećom Borussijom. U sljedećem kolu, momčad s Parka prinčeva kod kuće će ugostiti Newcastle, a pobjeda bi lako mogla osigurati francuskom predstavniku mjesto u nokaut fazi elitnog natjecanja, što je primarni cilj za ovaj dio sezone. Nažalost, u posljednjem kolu, Enriqueovi igrači poraženi su u gostima kod Milana, s utakmicom na San Siru koja je završila pobjedom Rossonera 2:1. Naposljetku, za ovu vrlo važnu utakmicu protiv Monaka, Luis Enrique neće moći računati na Asensija, Kimpembea, Navasa, Mendesa, Pereiru i Rica.

Monako: Momčad iz kneževine u posljednje vrijeme prilično je vješta u suočavanju s Parižanima!

Nažalost, Monako prošle sezone nije ostvario svoj primarni cilj, a to je, naravno, plasman u Ligu prvaka. Razlog za razočaranje je činjenica da je momčad iz kneževine sezonu završila na šestom mjestu na ljestvici, što znači da ove sezone nećemo gledati Monakovu nogometnu momčad u europskim klupskim natjecanjima. Kada je to bilo najmanje potrebno, bivši francuski prvaci doživjeli su tri poraza u posljednja tri kola, a ako uključimo i remi protiv Lillea na njihovom stadionu, dolazimo do zaključka da bi Monako mogao osigurati plasman u Ligu prvaka da je pobijedio u tri od posljednja četiri susreta, što nije bilo nerealno s obzirom na raspored koji je išao u korist momčadi sa Stade Louis II.

Bez obzira na sve, svi u klubu okrenuli su se novoj sezoni, a ovaj put primarni cilj bit će izlazak na europsku scenu, iako, sudeći po početku, Monako bi se lako mogao uključiti i u borbu za naslov. Trenutno se momčad iz kneževine nalazi na trećem mjestu na ljestvici, s dva boda manje od drugoplasirane Nice i tri boda manje od vodećeg PSG-a, kod kojeg Monako dolazi u goste u premijernom dvoboju 13. kola Ligue 1. U posljednjem kolu, Adi Hütterovi igrači uspjeli su samo remizirati na gostovanju kod Le Havrea, a taj susret, suprotno svim očekivanjima, završio je bez golova.

U posljednjih pet utakmica, Monako je ostvario tri pobjede, jedan poraz (gostujuća utakmica protiv Lillea s rezultatom 2:0) i već spomenuti remi protiv Le Havrea. Što se tiče gostujućih nastupa, Monako do sada nije bio posebno istaknut, s Hütterovim igračima koji su ostvarili dvije pobjede, tri remija i jedan poraz u šest odigranih utakmica, pri čemu je posljednja gostujuća pobjeda bila prije više od mjesec i pol dana protiv Reimsa.

Važno je spomenuti da od ove sezone treće mjesto također vodi izravno u Ligu prvaka, dok četvrta pozicija znači kvalifikacije za elitno natjecanje, pa bi se zaista trebalo očekivati da se momčad iz kneževine na kraju sezone nađe na jednom od prva četiri mjesta Ligue 1.

Za kraj, poput Enriquea, i Hütter ima nekoliko problema s izostancima, pa za ovaj susret protiv Parižana neće moći računati na Boadua, Ben Seghira, Embola, Salisua i Henriquea.

Naš predlog

Nema sumnje da nas očekuje vrlo zanimljiva utakmica, i čini se najrealnije da će obje momčadi postići barem po jedan gol, zbog čega vam savjetujemo da isprobate okladu oba tima će postići gol na utakmici, za koju kladionica Germania nudi koeficijent 1.52.

Podsjećamo vas da Monako u posljednja tri međusobna susreta nije izgubio od PSG-a, i nešto slično bi se moglo dogoditi i večeras, stoga vam hrabro preporučujemo da odigrate da će Monaco pobijediti na utakmici ili će utakmica završiti neriješeno s fantastičnim koeficijentom 2.85 u Germania.

Za kraj, opći je dojam da nas očekuje dvoboj s prilično puno golova, zbog čega vam predlažemo da isprobate okladu zbroj golova na utakmici će biti najmanje 4 s koeficijentom 2.00 u Germania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*