Tiket dana (Srijeda, 15.11.2023)

Tiket Dana na kladjenje.hr, Listić dana na kladjenje.hr

Današnja ponuda je jedna od najmanjih u kalendarskoj godini, ali smo navikli na takve dane tijekom “prozora” nacionalnih timova. Kvota je bila valjana u vrijeme pisanja teksta.

Izrael – Švicarska – Švicarska će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 1.75 u Germania

Izraelci imaju veće brige od nogometa, ali čini se da je njihova reprezentacija propustila svoju šansu za nastup na EURU nakon poraza u Prištini u nedjelju. Sada igraju odgođene utakmice iz listopadskog ciklusa, i da su pobijedili u ovoj gostujućoj utakmici, sada bi možda bili suočeni s odlučujućim dvobojem protiv Švicarske u borbi za drugo mjesto. Podsjetimo, u ovoj skupini Rumunjska vodi s 16 bodova iz 8 utakmica, švicarska reprezentacija ima bod manje, ali i utakmicu manje, dok Izrael ostaje na 11 bodova iz 7 utakmica. Poraz Izraelaca najviše su pozdravili Rumunji, koji se suočavaju s dva teška susreta protiv Izraela i Švicarske u preostalim kvalifikacijama, pa bi još jedan poraz ove momčadi radio u njihovu korist. Utakmica protiv Švicarske igrat će se na Pancho Areni u Budimpešti, domu nogometaša Akademije Puskás, pa su zbog poznatih događaja Izraelci izgubili i prednost domaćeg terena. Vjerujemo da će Švicarci razriješiti sve dvojbe oko kvalifikacija za EURO u ovoj utakmici, jer kasnije igraju protiv Kosova i Rumunjske.

Naš prijedlog za klađenje je da se kladi da će Švicarska pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, s kvotom 1.75 koju nudi kladionica Germania.

Belgija – Srbija – Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3 @ 1.75 u Germania

Dok Belgijanci završavaju svoj zadatak oko plasmana u Njemačku i već mogu pakirati kofere zajedno s austrijskom reprezentacijom, Srbija još uvijek ima neke male dvojbe. Da ne bi ovisili o utakmici posljednjeg kola kada Mađarska dočekuje Crnu Goru, Orlovi će morati osigurati barem bod u svojoj utakmici protiv već eliminirane Bugarske. Ta utakmica je zakazana za nedjelju u Leskovcu, ali zbog kazne UEFA-e na tribinama će biti samo djeca. Bez obzira na to, Srbija je kvalitetnija od Bugarske i trebala bi potvrditi svoje mjesto na Europskom prvenstvu, prvi put od 2000. godine. Belgija i Austrija su daleko iza sebe ostavile ostale timove u grupi, a posljednja utakmica Crvenih vragova bila je protiv Švedske u Bruxellesu. Ta utakmica će ostati zapamćena po tragediji, jer su dvojica navijača skandinavske reprezentacije ubijena na ulicama Bruxellesa. Posljednji međusobni susret Srbije i Belgije odigran je prije deset godina u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a Belgija je pobijedila s 2:1. Ovdje su golovi zagarantirani, rezultat nije toliko bitan.

Za okladu zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, kvota je 1.85 u kladionici Germania.

Cerro – Def. Sporting – Def. Sporting će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2 @ 2.5 at Germania

Urugvajska Clausura došla je do svog 10. kola. U Montevideu se igra još jedan gradski derbi, a ekipa Sero CA dočekuje vrlo sposobni Defensor. Nakon devetog kola, gosti su na trećem mjestu, gledajući samo prema lideru Liverpoolu i slavnom Peñarolu. U Aperturi je Defensor završio na trećem mjestu, iza samo Nacionala i Peñarola, najpoznatijih urugvajskih klubova. Trenutno je Defensor na nizu od četiri pobjede, tri u Clausuri i jednu u kupu. U tim utakmicama postigli su deset golova i nisu primili nijedan, što puno govori o njihovoj izvrsnoj formi. Za Sero se to ne može reći. Ovaj tim trenutno zauzima 12. mjesto i ima samo tri boda više od posljednje momčadi na tablici. Tijekom Aperture su bili bolji, završivši na 10. mjestu. Iako je posljednji dvoboj ovih dviju momčadi završio neriješeno, s rezultatom 1:1 na stadionu Defensora u travnju ove godine, vjerujemo da je sada Defensor bliži uspjehu. Naš prijedlog je pobjeda gostiju s najmanje dva postignuta gola.

Za Def. Sporting će pobijediti i zbroj golova na utakmici će biti najmanje 2, kvota je 2.5 u Germania.

Ukupan tecaj na tiketu za srijeda u kladionici Germania iznosi 8.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*